Kárpit és szőnyegtisztító gép

Por tárolása: Porzsák vagy porzsák nélkül. Porszívók › Porszívók Pony Tárolt változat Pony 3kárpit és szőnyegtisztító gép az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! A szennyezett vizet külön gyűjti. A szivaccsal és vödörrel végzett tisztítással szemben a szennyezett víz nem érintkezik a tiszta vízzel.


WashShine tisztítószer, WashProtect tisztítószer, felhasználói útmutató.

Eladó: szerszamkell(830) Kereskedői fiók. A Karcher kárpittisztító géppel ülőgarnitúra tisztítása házilag, kanapé tisztítása házilag, szék tisztítása házilag, fotel tisztítása házilag, a kárpit tisztítása házilag könnyedén elvégezhető. A bérelhető kárpit tisztító ipari gép bármilyen gépi kárpittisztítóval vagy szőnyegtisztítóval használható. A kanapé tisztítása házilag,.


A csomagból hiányzik a kárpit szívófej, résszívófej, gumibetét és kefék az ablakok tisztításához. Takarítógép kölcsönzés, szőnyegtisztítógép , porszívó bérlés Budapest és vonzáskörzetében. Lux ipari porszívó, cleanfix gőztisztító, kárpittisztító gép, egytárcsás súrológép, vízszívó kölcsönzés.

A Karcher szőnyeg- és kárpittisztító készüléke gondoskodik padlószőnyegek, kárpitok , matracok, textilfelületek és autósülések szálmélységig hatoló mélytisztításáról. A tisztítószert nyomás által mélyen a szőnyegbe permetezi, és a feloldott szennyeződéssel együtt . Leírás: technorollshop. Szállítási egység tartalma 5m szívótömlő Univerzális kefe és szívófej PET mosható . Takarítógép, szőnyegtisztítógép , kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest valamennyi kerületében házhozszállítással. Lehetőség van további tisztítószer vásárlásra 500.


A gép alkalmazási területei: Kemény padló, padlószőnyeg, kárpitozott bútorok, autó ülés, autó kárpit. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPESTEN. Kisebb-nagyobb méretű szőnyegek, padlószőnyegek és kárpitok alapos mélytisztítására ajánljuk.


Padlótisztítók fényesítők, súrolók, porszívók. Különböző padlók hatékony tisztítására: porszívózására, súrolására, polírozására és fényesítésére ajánljuk. Szőnyeg és kárpit Kärcher Puzzi sorozat.


Magasnyomású mosó Kärcher . Azon agyalok, hogy nem ártana átmenni rajta (meg egyéb kárpitos dolgokon, ami pl. anyatejes lett) takarítógéppel. Az ismerettségi körünkben senkinek nincs, aki esetleg tudna ebben a témában tanácsot adni. Egyelőre halvány gőzöm sincs se arról, hogy mennyire érdemes , .

Padlóburkolók, kárpitok , irodai székek és utasülések – az erős, kézre álló Kärcher kárpittisztítók mindenféle textilfelületet megtisztítanak, és a szennyeződést egy menetben feloldják és eltávolítják. Erős szívóturbinákkal az egyedülállóan alacsony visszamaradó . A Sabrina és Sabrina Maxi szőnyegtisztító kis és közepes felületek takarítására tervezett kompakt extrakciós gép. Az erős és jó elrendezésű felépítmény ideális berendezéssé teszi minden takarítócég. Tökéletes módja bármilyen szőnyeg, padló és kárpit tisztításának, mosásának és szárításának. KÁRPITTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS SOPRON.


IPARI PÓRSZÍVÓ BÉRLÉS SOPRON. GŐZTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS SOPRON. Liter vizhez keverendő! Ipari kárpit - és szőnyegtisztító gép.


Borsod-Abaúj- Zemplén . Erőteljes, kompakt, ipari, tisztító készülék, mely alkalmas kárpit , szőnyeg, jármű belsőtér tisztítására. A kiegészítőként rendelhető padló- takarító fejjel akár nagy felületeket is gyorsan és könnyedén megtisztít-. Extrakcciós szőnyegtisztító gépek működése: tisztítószeres, maximum kézmeleg, vizet a gép szivattyúja felpermetezi a szőnyegre, majd a felületen feloldott szennyződést, ezáltal szennyvizet, a gép vissza szívja a szennyvíz tartályba. A vízfúvóka és a szívófej együtt hala így elég gyors a .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések