Kábel jelölések

Kábelek méretezéséhez nyújtunk segítséget a következő oldalon. Mivel a kábelek méretezésénél az alkalmazások egyedi sajátosságait is figyelembe kell venni, ezért a honlapunkon számított értékek csak irányadónak tekinthetők! SZ, Szabványosított kábel.


M, Polivinil-klorid (PVC). Q, Termoplasztikus polietilén (PE). E, Extrudált elválasztó réteg.

A kábelélek és köpenyszerkezet elválasztása. A alumíniumvezető (a réznek nincs megkülönböztető jele). C koncentrikus rézvezető. CW koncentrikus hullámformájú rézvezető.


Első sorban a kábeles területen szerezték ismeretségeiket, de az ipar számos más területén is használhatóak gyors és megbízható automatizált megoldásaik. Több különböző berendezéssel és tintával rendelkeznek a csomagolóipar . Bocsánat, teljesen amatőr vagyok, de van egy elosztó, amiben zöld-sárga , kék és barna vezeték indulnak el, de nincs dugaljzat hozzá. Végül, mintegy összefoglalásképpen, a 18.


A törzskábeleknél (TC-540) a típus utáni szám a külső vezető átmérőjét adja inch-ben.

Ennek a típusnak inch=1mm az átmérője. Ez megkönnyíti a beszerzési, illetve a kivitelezés során igénybe vételi folyamatokat is. Az oldal elsősorban az elektrotechnika- elektronika szakcsoportban tanuló, villanyszerelő, erősáramú elektrotechnikus képzésben résztvevő diákok segítésére jött létre.


NYCWY, NYCY, PVC szigetelésű kábel , rézvezetővel, rézhuzal árnyékolással. SZRMTKVM-J, PVC szigetelésű kábel , rézvezetővel, acélszalagos páncélozással. Brady és a Modernotecnica magyarországi forglmazójaként évek óta segítünk a magyar ipar szereplőinek kábeljelölési és feliratozási problémáik megoldásában. Kínálatunk az egyszerű felpattintható számozott gyűrűktől a komoly környezeti feltételeknek is megfelelő önlamináló . A strukturált hálózatokban használatos kábelek jelölései nem egységesek. Az iparban használatos jelölések nem mindig egyeznek a szabványos jelöléssekkel.


Az alábbi táblázatban összefoglaltuk a jelöléseket és jelentésüket. Jelmagyarázat: U = árnyékolatlan. Az így elkészült réz vagy alumínium huzalok alkalmasak különféle kábel ér szerkezetek összeállítására, melyek lehetnek tömör, vagy sodrott kivitelűek. Az erek névleges mérete mindig szerepel a kábel jelölésében pl. Ezt nevezik fényáramnak, amelynek szokásos jelölése Φ, egysége: lumen (lm).


A Weidmüller vezető- és kábeljelölő termékeinek széles választéka a legkülönbözőbb alkalmazásokban nyújt megoldást. Az alkalmazási területek a vékony vezetékektől a nagy külső átmérőjű kábelekig terjednek. A termékek között találhatók kombinált rendszerek egyedi címkékkel, átlátszó hüvelyekkel, zsugorcsövek és . Vállaljuk különféle egyedi méretű és tartalmú kábel , vezeték és pneumatika cső jelölők, valamint egyéb jelölő táblák, gépadattáblák gyártását rövid határidővel.


Az alapanyag mm kék-fehér gravírlemez, de külön igény esetén lehetséges más szín kombinációval és vastagságban is.

A jelölés és vágás lézerrel történik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések