Horgolt szőnyeg

Szőnyeget nagyon egyszerű elkészíteni, ha az az uncsi, kinyúlt pólóitokat használhatjátok fel, mint alapanyag. Azaz gyakorlatilag anyagi nulla ráfordítással (maximum egy horgolótűt kell beszerezni) lesz egy gyönyörű, saját készítésű szőnyegetek. Inspiráló ötletek szőnyeg horgoláshoz. Egyre divatosabb a pólófonal horgolás vagy a maradék fonalak újrahasznosítása, ehhez mutatunk pár horgolt szőnyeg ötletet: horgolt szőnyeg.


Még több kötésmintát szeretnél látni? Akkor lájkold facebook oldalunkat!

Pólófonalból horgolt szőnyeg minta séma és képsorozat alapján. Hétvégi projekt: horgolt szőnyeg a hálószobában. Jönnek a hűvös reggelek és a téli esték, igazán ideje volt, hogy meghorgoljam a szőnyeget az ágyam mellé.


Szerencsére találkoztam Suzette-tel! A terítőből lett függönyök után elkészült a szőnyeg is. Horgolt szőnyeg Portugál.


Sokan így sincsenek kibékülve vele, pedig egy szép, horgolt terítő, vagy egy saját kezűleg kötött pléd nagyon jól mutat egy modern nappaliban is. Saját készítésű kötött szőnyeg. Ha másért nem is, de ilyen dekorációkért érdemes beleásni magunkat a kötés rejtelmeibe!

Vastag pamutfonalból, vagy csíkokra vágott pólóból készülhet az alábbi, kellemes, rózsaszín-halványlila szín összeállítású, gyerek, vagy lánykaszobába illő mandalaszőnyeg. A megvalósítás menete a képsoron lépésről-lépésre nyomon követhető. Bejegyezte: mentőötlet dátu0:01 . Különleges, ujjal horgolt , színből álló, tengeri csiga alakú szőnyeg.


Némi kreativitással elkészíthetjük a saját szép szőnyegünket, amihez a kezünkön kívül más eszközre nem is lesz szükségünk! Az egyik legizgalmasabb varrás szakaszában a napokban a darabjait, és látta az alakját az anyag teszi. Egyre népszerűbbek a horgolt , illetve kötött kiegészítők a lakásban.


Fokozottan, így van ez a gyerekszobában is. Néhány évtizeddel ezelőtt, majdnem minden nő volt bizonyos alkalmazott képességeit. Anélkül, hogy a képesség, hogy varrni, kötni és hímezni lehetetlen volt, hogy a ruha szépen, hogy kényelmes a házba. De a jelenlegi gazdagsága választás kézimunka válik csak egy kellemes hobbi, nem egy módja a . A lakásban bárhol elhelyezhete gyönyörű dísze lehet bármelyik helyiségnek.


SZERETETTEL KÉSZÍTVE NEKED heart. A terméket más színben, nagyságban is elkészítem Neked. Egyedi megrendelés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot az . Senkit se riasszon el a cím, ehhez az ötlethez nem kell különösebb horgolásismeret.


Nagyon egyszerű elkészíteni, és az uncsi, kinyúlt pólóitokat használhatjátok fel, mint alapanyag. Aki tud horgolni , annak nem bonyolult egy ilyen hatalmas csipke csoda elkészítése, ami nehézséget okozhat, hogy honnan szerezzünk be ilyen vastag fonalat? A képen látható szőnyeg elkészítése itt olvasható.

Anyagból font változat. Ez aztán tényleg olcsó és egyszerű! Nem kell hozzá szakértelem, horgolni tudás. De akkor nem lenne spárga vagy kötél vagy csuhé vagy kender vagy pálmalevél, stb.


De annyira nekem való munka!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések