Hidegaszfalt zsákos ár

Ez a Mapei-Polyglass által gyártott hidegaszfalt az útjavítás és karbantartás gyors munkavégzést és problémamentes bedolgozást biztosító ideális anyaga. Egy kg-os zsák m2-en - cm-es rétegvastagság kialakítására elegendő. A Strabag Bitunova Kft.


Utak, járdák és parkolók. Kérdezi és eladási padlóburkoló lap, zsákos aszfalt.

A szállítást, előzetes telefonegyeztetés után . Kisebb felületű aszfalt javításhoz, kátyúzáshoz kitűnő választás. Hasonlítsa össze az árakat! Hideg aszfalt , zsákos aszfalt. Nem igényel szakmai képesítést. A zsákos kiszerelésű hidegaszfalt olyan is, az első télen szétfagy bármit csinálsz vele, nagy felületet nem is tudsz burkolni vele szépen meg tartósan, csak foltozásra jó.


Kocsibeállóra amúgy se . Mivel a levegő oxigénjének hatására sem károsodik, nem köt meg, így nem szükséges zsákos , légmentes zárás, mely jelentős költségtényező, ezért használata egyszerű.

A “ Recomplex” hidegaszfalt ömlesztett formában is beszerezhető, könnyen tárolható, saját készletéből gazdálkodhat akár hónapokon keresztül. Finn aszfalt gyártás és értékesítés. A széles körben felhasználható előre kevert, depóniában tárolt aszfaltot kg-os zsákos és ömlesztett kivitelben is értékesítjük. Eladó Zsákos hideg aszfalt ! Az ország bármely területére szállitunk! Természetesen Garanciat Is VÁllalunk!


Ha fel keltettük érdeklődésüket keressenek bizalommal! Amit az ország bármely területére kiszállitunk. Illetve Emulzios ragasztónk is van.


Bitumenemulzió C60Bnéven alapozót is gyárt, amely az alapozás mellett vékony repedések feltöltésére, összeragasztására is alkalmas. A hidegaszfalt kg-os zsákokban kerül forgalomba, melynek ára bruttó 2. KEMIKÁL, Starex hidegaszfalt kg, termék és ár információ Egyéb kategóriában. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó hidegaszfalt kategóriába tartozó termékek árait! Excel Starex hidegaszfalt.


Kátyúk javításához, közművek befejező munkálataihoz , valamint útépítés, útfelújítás kiegészítő munkálataihoz használható kész aszfalt jellegű termék. Használata különösebb előkészületet nem igényel, kivitelezése gyors, egyszerű és hatékony. A javítási helyet és környezetét minden .

A hideg kátyúzási keverék (HKK) kiválóan felhasználható aszfaltbontásos munkákat követő felület helyreállítására. A Road Master hidegaszfalt számos országban sikerrel használt útjavító anyag. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Foglalja le és vegye át! Vértesacsa Község Önkormányzata Képviselő-testülete megállapítja, hogy a hidegaszfalt beszerzésre. Célszerü átgondolni azt a tényt, hogy a legkedvezőbb árat tonnás szállítmánnyal.


Leírás: Az Estrich ZEalkalmas önálló aljzatok készítésére úsztatott esztrich formájában, padlófűtések beágyazására , vagy az alapfelülettel érintkező kontaktesztrichként. A felhasználásra kész, bitumenes keverék homok és murva adalékanyagokból készül, amiket bitumen és növényi olaj köt össze, ezek a kötőanyagok teszik használhatóvá a terméket még hónapokkal (hónappal) a csomagolást követően is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések