Vakolat színek

A honlapon szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek mert monitor típusonként, monitor beállításonként más és más szint mutatnak ezért nem adják vissza hűen a valós színeket ! A biztonságos színválasztáshoz az alábbi lehetőség közül választhat: Színkártyát küldünk futárszolgálattal vagy postai úton térítés . Vakolat , festék színválasztás, színminták, Revco, Graymix, Baumit, Sziga-Tech, Tikkurila színek. A vékonyvakolatok színválasztéka. Weber színei a mindennapok színeit jelentsék!

Felhívjuk figyelmét, hogy a gyakorlatban előfordulhatnak eltérések a képernyőn látható színek és a . Ne válasszon meggondolatlanul, fesse át az épületet és nézze meg a szín harmóniát. Tizennégy különböző felületen próbálhatja ki a színérzékét. A nemesvakolatok tradicionális, gyárilag előkevert színes homlokzati vakolatok , melyek valamennyi mész-cement és hőszigetelő alapvakolatra valamint minden felújító alapvakolatra felhordhatóak. Hőszigetelő rendszerekre azonban csak bizonyos fajtái kerülhetnek. A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege.


Felhordható mindenféle alapvakolatra, valamint a Baumit XPS és Expert fix lábazati hőszigetelő lemezek tapaszolt és alapozott felületére. Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés vékonyvakolat külső és belső .

Egy építkezés során az egyik legkellemesebb érzés, mikor házunk végre színt kap. A vakolat színválasztásánál, érdemes megfontoltan dönteni, hiszen hosszú évekig kell „szeretnünk”. Nem biztos, hogy az épp aktuális színtrendeket kell követnünk. Egy homlokzatnál nem tehetjük meg olyan könnyedén a stílusváltást, mint . Böngéssze át a Ceresit vakolatok széles színválasztékát. Gondolja át, hogyan illenek az életbe ezek a színek vagy hogyan változtathatják meg azt a vágyai szerint.


Válassza ki kedvenc színét és élvezze otthonát! Mert az otthona a legfontosabb hely a világon, a nyugalom szigete. Weber-Terranova vakolat színek és struktúrák. Eleged van a megszokott színekből?


Valami friss, új színre vágysz? Mindkettőre van színünk! Válasszd a fehér és a szürke szín kombinációját. Mutatok rá pár példát – szürke-fehér házak: Fehér vakolat , szürke tetővel, garázsajtóval, ablakkal: szürke-fehér ház.


Thermomaster vakolat színek. Az alábbi kis képre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti a színeket.

Click to enlarge Click to enlarge. A különböző monitorok és egyéni . Kérem válasszon festendő épületet, és a palettáról választva, mutasson a festendő felületre! A VARIO színkártya főbb színcsaládjai. A részletes megtekintéshez kattintson a kockákra. A honlapon látható színek az Ön monitorától, a képek minőségétől függően vagy egyéb tényezők miatt a valóságtól eltérhetnek.


A képek széleire kattintva is lapozhat! Túl sok szín használata viszont nem ajánlott. Homlokzati színminták Sziga-Tech és Revco vakolatokhoz.


Ezért ne válasszon napos oldalra sötét színeket melyek még magasabb hőfokra hevülhetnek. A világossági tényező (H) a színek sötét ill. Igazi színmintát kapsz kézbe!


Olyan vakolat -mintát, amilyen a végleges színe lesz a háznak! Nehéz színkártyából, vagy kisméretű színmintából következtetni a végleges színre. Az általunk kiküldött minták ugyanabból az anyagból készülnek, mint ami színezéskor a vödrökben lesz!


Nyugodtan böngéssz, nem tudsz mellé . Megas hőszigetelő rendszerek, vakolatok , festékek kiváló minőségben, kedvező áron.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések