Secdoor ajtó

Akciós biztonsági bejárati ajtók Budapesten ingyenes felméréssel és kiszállítással. Ezt az ajtót látván a betörő inkább egy másik, gyengébb ajtót választ ki magának. SECDOORS - BIZTONSÁG MINDENKINEK! Fém biztonsági ajtók , ponton záródó, 2. Több éves tapasztalatszerzés után ki tudtuk küszöbölni az összes hibákat melyeket a régi tipusú ajtók tartalmazták, a kivitelezés minőségét gyökeresen javítottuk, a felhasznált alapanyagok erősebbek, strappabíróak.


Az árhoz tartozó beépítés csak Budapest és annak a közeli környékén vállaljuk! Hasonló gyártmányú ajtók beépítése. Az ár tartalmazza az ajtó kiszállítását, a régi ajtó bontását, a falnyílás kissebb átalakításait, az új ajtó beállítását és rögzítését dűbellel és PUR habbal, a sitt és a régi ajtó. A Secdoor Hungary Kft-ről van valakinek tapasztalata? Visszaolvastam pár oldalt , de nem láttam bejegyzést (ha mégis akkor elnézést, de elkerülte a figyelmemet).


Két év garancia, két záras, olvasás alapján korrektnek tűnik, és árban is egészen konszolidált. Tud valaki erről az ajtó típusról infót adni nekem . Ugye Ön sem hisz el mindent, amit a reklámokban olvas? Nézze meg ezt a kis videót! Távolkeleti ( biztonsági ) bejárati ajtó. Kínai biztonsági ajtó mínősége és minősítése.


A termék paletta széles körű SecDoors ajtó , Mexim ajtó, Hisec ajtó és sok más tipús található a felhasználok körében ám a legtöbbjük egyetlen Európai szabvány pontjának sem felel meg. Zárcsere kínai ajtókban, Hisec, Mexin, Secdoors lemez- és acélajtókban, Budapest minden kerületében, garanciával, profi, törésvédett zárbetéttel! Kapcsolattartó: Rafaili Adrian. A vizsgálati eljárás alapja: - MABISZ Betöréses Lopás- és Rablásbiztosítás Technikai Feltételei.


Szabi tavaly nyáron biztonsági ajtót vásárolt, amiről hamar kiderült, hogy nem is olyan biztonságos, mint amennyibe került. Röviden fogalmazva, ha erre a kérdésre válaszolni kéne, akkor azt mondanánk, hogy teljesen mindegy. Tulajdonképpen a HiSec és a Secdoors kínai ajtó között minőségbeli különbségek nincsenek. Mindkét ajtó bőven ellát minket munkával, sok velük a gon nem feltétlenül az ajtó miatt, hanem inkább a . AUTOSEC PORTAL BIZTONSÁGI RED? Az ajtót gyártó Secdoor Hungary Kft.


Biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban! Ajtóink biztonsági rendszerei mellett tűz-, füst-, hanggátló, illetve hőszigetelő megoldásaink is egyedülállóak Európában. Innovatív technológiák terén szerzett több mint év tapasztalat.


Kiváló minőségét és megbízhatóság. Nekünk ilyen van - kisvárosi panellakásban lakunk, szóval nem milliárdokat kell védenünk :-) A korábbi ezer éves bejárati ajtónknál természetesen sokkal jobb. Ez elég jól hő és hangszigetel, a régi ajtón minden ki- és behallatszott, és ha valaki pl.


Elérhetővé vált a HiSec, SecDoor. A képen az eredeti kilincsgarnitúra látható! Kétféle színben érhető el a pajzs és ténylegesen ellátja az . Kínai zárak, pajzsok, kilincsek, rozetták. Ezekből az ajtókból Magyarországon több ezer darabot adtak el és szereltek be.


A barkácsáruházakban a sima, egyszerű, olcsó kínai lemezajtó kapható. Aki kimondottan ezekre a bejárati ajtókra specializálódott, ott a HiSec, Secdoors , esetleg Nexim nevekkel ellátott kínai ajtókkal . Kínai ajtó zárcsere a nap bármely szakaszában szükséges lehet,elromolt, feltört, becsapódott ajtó , és tulajdonosváltás esetén pedig jó áron végezhető el. Nagyon szemezek a Nívó biztonsági ajtókkal. Van esetleg valakinek, tudna írni tapasztalatokat?


Köszönöm szépen a segítséget!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések