Billenő ablak

A fa ablak tok és szárny keretének csomómentes kivitele és színtelen lakkbevonata kiemeli és fokozza a fa természetes szépségét. A fa profilok rétegelt, ragasztott kivitelben készülnek, ami nagyfokú szilárdságot és alaktartósságot eredményez. Az ablakszárny vízszintes tengely körül forgatható. Rögzített résszellőzőállással . Az esztétikus fehér színű műanyag ablak minden helyiséghez illik.


Ellenáll a magas páratartalom hatására keletkezett kondenzvíznek.

Karbantartást nem igényel, könnyen tisztítható. A konyhák és fürdőszobák ideális ablaka. Passzívházakhoz alkalmazható extra hőszigetelő, speciális szerkezetű tetőtéri ablak megvastagított profillal rendelkező ablakszárnnyal.


Négyszeres tömítéssel a hőhidak kialakulásának csökkentése és a jobb hőszigetelés elérése érdekében. Billenő ablak , a középvonalnál magasabbra helyezett vasalatnak köszönhetően . Minőségi műanyag ablakok beépítése, ablakcsere Budapesten. Műanyag ablakok akár kedvezménnyel!


Egyszerű és tokszellőzős billenő , tetőtéri fa ablak.

FTP-V UZ-Wave, FTU-V UZ-Wave billenő ablakok FTP-V UZ-Wave fa ablak V40P tokszellőzővel, elektromos vezérléssel FTU-V UZ-Wave fa. PTP U PTP-V Ubillenő alu-műanyag ablakok PTP U- alu-műanyag ablak PTP-V U- alu-műanyag ablak V35-ös tokszellőzővel Beépítési. Az FTP-V Ués FTP-V Ptípusú ablakok gazdag felszereltséggel rendelkező billenő tetőtéri ablakok : kétszeres akril-lakk bevonattal, háromszoros tömítéssel és V40P automata tokszellőzővel. Az új V40P tokszellőző még zárt ablak esetén is biztosítja a friss levegő beáramlását a helyiségbe - utólag könnyen kiegészíthető . A Roto RWD típusú tetőtéri ablak középen billenő ablakszárnnyal és alsó kilinccsel rendelkezik. A több légkamrás műanyag Roto tetőtéri ablakok minimális karbantartást igényelnek.


Beépítésük különösen magas páratartalmú helyiségek esetén ajánlott. A fa tetőtéri ablakok rétegragasztott, válogatott északi fenyőből . A GU-nál megkap mindent, ami az ablakok és teraszajtók mozgatásához vagy biztosításához szükséges. Minden tok-alapanyaghoz és minden beszerelési jelleghez.


Ehhez jön még az összes fontos tartozék – és természetesen közismerten jó szervizünk. A középen billenő Roto Rtípusú tetőtéri ablak a komfortos kezelhetőség érdekében alsó kilinccsel rendelkezik. Az edzett üvegezésnek, a több légkamrának és a rétegragasztott északi fenyőnek köszönhetően minimális karbantartást igényel, könnyen takarítható. A speciálisan billenő Roto Designo Rtípusú tetőtéri ablak abban tér el az általános ablakoktól, hogy annak billenési pontját magasabban alakították ki, így kényelmesebben hozzáférhető és nyitott állapotban sem nyílik be a tetőtérbe, a kilátás pedig . Termékinformáció: GGU – poliuretán bevonatú billenő tetőtéri ablak. Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak.


Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben. A kilincs alulra vagy felülre szerelhető.

A sarkok hegesztéssel vannak összeépítve. A tok keret extrudált PVC profil és fa keret kombinációja. A kívül edzett üveg véd a szélsőséges időjárással, pl.


Hőszigetelő képessége segíti a fűtési költségek optimális szinten tartását.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések