Tetőfedő cserepek

Natúrtermék (1 természet). A kerámia tetőcserepek . A beton több mint éve a tetőcserép alapanyaga! A beton, mint tetőcserép- alapanyag napjaink egyik leggyakrabban alkalmazott tetőfedési technikája.


Mi azonban már több mint éve dolgozunk vele! Tetőcserép akció után kutat?

Nézze meg akciós tetőcserép kínálatunkat! Széles forma és színválasztékunkból kedvezményes áron választhatja ki a legjobban tetszőt. Egyedülálló rögzítési technika.


Nagyon sokan esünk abba a tévhitbe, hogy ha egy tetőfedő anyag könnyű, akkor . Az építkezők és a tetőfelújítók így a Kerámia Cserép és síkpala után a beton választékban is teljes rendszerrel, valamint esztétikus, tartós és környezetbarát tetőfedő megoldással találkozhatnak. A CREATON beton termékeket azoknak is ajánljuk, akik a környezetükre is figyelnek. A Kerámia cserepekhez . CREATON Hungary Kft- az innovatív kerámia tetőcserép gyártó.


Legmodernebb gyártási eljárások csúcsminőséget és egyedülállóan széles termékválasztékot tesznek lehetővé.

Haladás és műszaki megoldások a természettel összhangban az aktív környezetvédelemért. Terrán tetőcserepek, és kiegészítői. Színekkel tetőzi otthonát! Letölthető prospektusok, árlisták, aktuális játékok és akciók várják weboldalunkon!


Bramac: A vezető tetőspecialista. Nálunk nem csak tetőcserepekben, de akciókban is széles a választék! Mindenkit elvarázsol a mediterrán országok építészeti stílusa. A sok kis kiugró tető teljesen be tudja árnyékolni a falakat és ezáltal nagyon kellemes hangulatot is teremt. A kúp alakú cserép , melyet a Tondach is forgalmaz, az egyik legjobb módja annak, hogy utánozni tudjuk a délebbi országokban látott építési szokásokat.


A tetőhéjazat súlya nem számottevő a téli időszakokban a tetőre nehezedő teherhez képest, legyen szó akár tetőcserépről akár más tetőfedő anyagról. A tetőfedő anyag kiválasztása során tehát a súly elhanyagolható szempont. Tető látványtervező program. A háztető felújításában gondolkodik?


Vagy új otthona építését tervezi? Ha eddig nem tudott választani a két legelterjedtebb tetőfedő anyag közül ( cserép és cserepeslemez), akkor jó helyen jár. Ebben a cikkben igyekszünk összehasonlítani mindkét anyag előnyeit és hátrányait, amit évtizedes tapasztalataink alapján gyűjtöttünk össze. Egy átlagos tetőfelújítás általában 3-.


A döntés megkönnyítésére bemutatjuk a kerámia tetőcserepek előnyeit.

A kaposvári Beck Tetőszerviz Kft. A legelterjedtebb tetőfedőanyag mindmáig a cserép. A hagyományos égetett agyagcserép, azaz a kerámiacserép, illetve a betoncserép korszerű fajtái mutatósak, hosszú életűek, színtartósságuk jó, hiba esetén egyszerűen javítható a tető. A betoncserép napjaink építészetének a legelterjedtebb tetőfedő anyaga, hiszen a betonból egyszerűen készíthető szép cserép , ami esztétikus tetőt eredményez.


Erős és tartós anyagról van szó, a Lux cserepek használatával a házat megvédő, szemre is vonzó tető kialakítására van lehetőség.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések