Rönkház építés

RÖNKHÁZ - Natúr rönkházépítés. Nyeregkötéses technikával készülő rönkházépítés a tervezéstől a kivitelezésig. Mivel előfordul, hogy építési területen tartózkodunk, kérjük kedves ügyfeleink előzetes bejelentkezését. PERBO Multikomfort Kft rönkház ,gerendaház tervezés, építés ,kivitelezés.


A vállalkozás indításának mozgatóereje a tulajdonosok fához, mint természetes anyaghoz való vonzódása jelentette.

Fő céljuk az volt, hogy munkájukkal elősegítsék a rönkház , mint építésze. Kézműves rönkház építése. A rönkökről a kérget nagynyomású vízzel ill. Megbízható mesteremberekkel dolgozunk, Kérje ár ajánlatunkat.


Faházak szerszámtárolók, garázsok értékesítése. A gyantanyomok melyek a rönkökben maradnank jó hatást gyakorolnak a lakók légzőkészülékére. A fa meleg és természetes szine pozitivan befolyásolja a közérzetet, nyugtatja az idegrendszert és kellemes lakókörnyezetet alkot.

A fő épitoanyag a fűrészáru. A fűrészáru természetes, természetbarát anyag mely nem árt az . MEGTERVEZZÜK ÖNNEK ÁLMAI HÁZÁT, AZ ÖN IGÉNYEIT LEGMESSZEBB MENŐKIG FIGYELEMBE VÉVE. GERENDAHÁZAINKAT EGYEDI TERVEK ALAPJÁN A LEGOPTIMÁLISABBAN KIVITELEZZÜK. Gerendaházainkat a legmodernebb szabványoknak is megfelelő rétegragasztott gerendákból építjük, . A tervezés pontossága megalapozza a végrehajtás sikerét.


Folyamatos személyes és telefonos kapcsolattartás segíti a nyugodt, stresszmentes tervezést, építkezést. Az építkezés teljes ideje alatt figyelünk a környezet rendezettségére, . Egy gerendaház nem csak energiatakarékos, barátságos, hanem akár nap alatt meg is épül. Ha szeretne valóban pihentető otthont egy gördülékeny építkezés után, keressen minket bizalommal!


Közcélú rönk bemutatóház építés. Mi mint gyártó cég a rönkházak építésében főleg gyártóként és forgalmazóként veszünk részt. Tisztelt Üzletfeleink és Leendő Partnereink ! Szeretettel üdvözöljük Önöket és köszönjük , hogy érdeklődésüket fejezték ki rönkház alapanyaggyártásunk iránt.


Jelenleg a rönkházak tekintetében . KÖHE Logo Cégünk a KÖHE csoport tagja.

Mint megannyi konkurens vállalkozással ellentétben, mi vállaljuk gerendaház árainkat, azok nyilvánosak Mi garanciát vállalunk arra, hogy a munkafolyamat alatt a szerződésben meghatározott, előre közölt árakat nem lépjük túl, azokat a gerendaház építés e alatt végig tartjuk! A rönkház kör keresztmetszetű rönkökből, a gerendaház pedig szögletes gerendákból áll. Faháznak számítanak a gerendaház, a rönkház és a könnyűszerkezetes faház is.


Rönkház , gerendaház, faház vagy téglaház? A korszerű gerendaház megőrzi a fa kiváló tulajdonságait, a hagyományos építési. A faragott rönkház gyártási technológiája, és különösen az építési technológia sok tekintetben hasonló a profilozott rönkház gyártásához. A kérgezés kézzel, vonókéssel történik, aminek során kívánság szerint a göcsörtöket rajta hagyják az .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések