Rétegelt farostlemez

A natúr farostlemez faalapú lemez, leginkább a bútorlapszabászatokban a bútor gyártásban használják, de fellelhető a járműgyártás, festészet és a csomagolási ipar területén is. Színlapjuk teljesen sima, hátoldaluk viszont szitalenyomatú. Farostlemezzel a költségesebb rétegelt lemezek helyettesíthetők!


Osb, CK lap, betonyp lap, rétegelt lemez, farostlemez. Széles választékkal várjuk Önt! Az olcsó rétegelt lemeztől az ígényes minőségig nálunk biztosan talál megoldást.

Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. Felhasználási terület: bútorgyártás, hátfal.


Termék előnyei: színazonos a laminált lappal, könnyű. Választék:Bruttó ár: szabható. A bútorokon nincs az arany ékszerekhez hasonló egyezményes jelölés. Ezért aztán könnyen pórul is járhatunk. Ki tudja ugyanis, hogy mi a különbség az OSB, az MDF, a HDF között?


Vagy mit tartalmaz a faforgácslap, a furnér, a farostlemez , a rétegelt lemez, a laminált vagy a lécbetétes bútorlap?

A lemezféleségeket emellett előnyösen lehet alkalmazni I- és kazettás tartók gerinclemezeként is, ahol a kétirányú teherbírás segít a gerincben ébredő nyíróigénybevételek felvételében. Jelenleg az építőiparban az alábbi falemezféleségeket használják: farostlemez. Típus: Nedves eljárással készült: egyik oldala sima, másik oldalon szita lenyomatos. A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát.


Megosztás: A rétegelt lemez . Válogatott Falemez linkek, ajánlók, leírások - Falemez témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Vastagság: -- mm. Ragasztás: Víz és főzésálló.


Formaldehid kibocsátás: E1. Csomagolás, szállítás, tárolás: Szállítás rakodólapon. Fedett, száraz, nedvességtől és . Minden háztartásban van műgyantával kezelt farostlemez , forgácslap, furnér- vagy rétegelt lemez. Legtöbbjükből káros anyagok párolognak, érdemes őket helyettesíteni. A hivatal szerint számos veszélyes . Furnér lemez gyártási fordul peeling fa speciális gépek.


Rétegelt lemez, forgácslap, farostlemez , MDF. A használatos ragasztó karbomidny.

Ezen kívül, mint egy réteg más anyagot lehet használni, mint például a gumi vagy fém. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - rétegelt lemez.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések