Penészölő

Ha nem akarsz bolti vegyszereket bevetni a penész ellen, adunk néhány ötletet. Képeken a leghatékonyabb penészirtó szerek: biztosra mehetsz velük - Ezekkel a szerekkel hamar megszabadulhatsz a penésztől. Az első gondolat természetesen, hogy menjünk el egy drogériába és vegyünk penészölő szert. Válogatni van miből: jó megoldás lehet a Mold Stop nevű penészeltávolító, a Well Done penészirtó, a Pattex penészölője, mely egyben fertőtlenít is és sokoldalú, mert többféle felületre is alkalmas.


Klórálló felületek kezelésére alkalmazható folyékony keverék, mely hatékony a mikroszkópikus gomba és zuzmó ellen, és erős baktériumölő hatással bír. Használható falon, csempén, vizes helyiségek fal- és padlóburkolatain, valamint berendezési és felszerelési tárgyainak felületein, konyhai .

Természetes penészölő szerek. Teafaolaj Ez a természetes illóolaj évezredek óta ismert gombaölő (és antibakteriális, antivirális) hatásáról az ausztrál bennszülöttek körében, ők általános fertőtlenítő- és sebgyógyítószerként használják. Többféle összetételű termék kapható, az apróbetűs címkét muszáj . Eladó azt mondta meg ne próbáljuk festett falon, mert leszedi a színt is, de ráfújtuk. Penész lejött, szín megmaradt :) (Zöld és narancsszínű falon próbáltuk). A válasz 1-ban hasznosnak tűnik.


Alkalmas fehér falfelületek, sarkok gombátlanítására is. Moldiless baktérium és penészölő folyadék.

Nos, ez egy 2ml-es szórófejes flakonban található illatos folyadék, amit pontosan úgy használhat, mint bármilyen egyéb tisztító, vagy lemosó szert. Ráspricceli a tisztítani kívánt felületre , kis ideig hatni hagyja, majd letörli. Gyógy- és fűszernövények . Kiszerelés : 4ml, liter. SZI-SY penészölő folyadék.


Felhasználás módja: A kezelendő területet ca. TULAJDONSÁGOK: A SZI-SY penész eltávolító megszünteti a penészt, algát, mohát a nedves helyeken, kül- és beltérben egyaránt, kíméli a kerámiát és a műanyag felületeket, felhasználása után kifehéríti a lefújt felszínt. Azért nem vettük észre eddig, mert az ablak alatt, a radiátor mellett s mögött van, ahol függöny takarja el.


Műanyagablakok vannak, sokat szellőztetünk, tudom hogy káros a penész. Veszünk páramentesítőt. A kérdésetudtok-e olyan penészölő szert, amit most, megjelenés után használhatok, s nem káros . Személy szerint kezdem a leggyorsabb megoldást kínáló penészölő készülékkel. Ezek a készülékek a páratartalom szabályzását oldják meg hatékonyan és pillanatok alatt. A készülék belsejében egy hűtőgép lakozik, lehűti a beszívott levegőt abból a pára a hideg felületen kicsapódik és egy tartályba csöpög.


Aktuális Penészölő ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Az ezt megelőző penészölő lemosáshoz használható megoldások közül választhatunk klórmentes és klóros változatú szereket.

A klórtartalmú GEIGER STOP penész-, moha-, és algaölő folyadék használatát követően pár perc elteltével már szemmel jól láthatóan kifehérednek a penészes helyek. Készlet információ: Készleten. A véleményeMegosztás. Vízben oldott aktív klórvegyületeket tartalmazó fertőtlenítőszer, amely hatékonyan távolítja el a nedves helyiségekben megtelepedett . HANNO PENÉSZÖLŐ FOLYADÉK 4L.


Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Hanno Penészölő folyadék - OptimaForma.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések