Lábazati vakolat színek

Színes díszítő- és lábazati vakolat színválaszték. Felhívjuk figyelmét, hogy a gyakorlatban előfordulhatnak eltérések a képernyőn látható színek és a valóságos színek között. A végleges színválasztáshoz minden esetben kérje színkártyáinkat, vagy válasszon az építőanyag kereskedésekben kihelyezett színmintáinkból. A honlapon szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek mert monitor típusonként, monitor beállításonként más és más szint mutatnak ezért nem adják vissza hűen a valós színeket ! A biztonságos lábazati vakolat vagy festék színválasztáshoz az alábbi lehetőség közül választhat: Színkártyát küldünk futárszolgálattal vagy .

A színkártyáért fizetett teljes összeget térítjük szállítási díjjal együtt amennyiben visszaküldik címünkre! Személyesen választhat több száz, nagy felületre kihúzott, valódi homlokzati és lábazati vakolatmintákból mintafalainkon üzleteinkben! Az így választott szín és struktúra már 1-ban ugyanaz lesz az Ön otthonán is, így.


Színezőanyagok Tudta hogy a homlokzatot érő terhelés a lábazati részen a legnagyobb? Gyárilag előkevert, színes ásványi őrlemény alapú vakolat , diszperziós kötőanyaggal. Könnyen feldolgozható, dekoratív, tartós bevonatot biztosít.


Kül-és beltérben egyaránt alkalmazható. Quarctex lábazati vakolat színek féle ajánlat.

Poli-Farbe lábazati vakolat színben: Gergely-Hegy, Három-Kő, Írott-Kő, Istállós-Kő, Kerek-Hegy, Király-Kő, Köris-Hegy, Őr-Kő, Sas-Kő, Som-Tető Gyárilag elokevert, színes ásványi orlemény alapú vakolat, diszperziós kötoanyaggal. Felhasználásra kész, vizes hígítású díszvakolat , külső és belső igényes falfelületekre, mely környezetbarát természetes ásványi töltőanyagokat, diszperziós kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Mosható, színtartó , mérsékelten páraáteresztő, időt álló. Rendelhető színben, IMAGINE színkártya alapján. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege. Felhordható mindenféle alapvakolatra, valamint a Baumit XPS és Expert fix lábazati hőszigetelő lemezek tapaszolt és alapozott felületére. Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés . Lábazati és díszítő vakolat.


Weboldalunkon fajta szin választható. A lábazati díszvakolat felhordása után a lábazat vízzel mosható. Kültéri Szilikon kapart vakolat webáruház árak. Nanopor színes homlokzat.


Coratrend díszítő márvány vakolat. Alkalmazható beltérben díszítő vakolatként ásványi felületen, kültérben XPS alapú lábazati hőszigetelő rendszer vagy hagyományos fagyálló cementvakolat . REVCO lábazati vakolat színek. Az itt látható színek megjelenését befolyásolhatja az Ön monitorának beállítása, így csak tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a színkártyáról történő választást.

Gyártunk egy széles skála színes kvarchomok a mozaikos vakolat előállitásahoz , egy tőbb mind 5o szines skálában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések