Kőhatású dekorlap

Ahogy Önnek praktikusabb! Alkalmas belső terek egyszerű, gyors dekorálására, felrakása nem igényel ülönöseb. Valósághű kőburkolat és falszigetelés egyben! A belső terek egyszerű és gyors dekorálása mellett, egy kiváló beltéri falszigetelési lehetőség!


Felrakása nem igényel szaktudást. Egyszerűen felragasztható, fugázni nem kell.

A felülete élethűen hasonlít a kővel. Polisztirolból készült, természethű felületű dekorlap belső terek egyszerű és gyors dekorálásához. A polisztirol kőhatású dekorlapok egyik óriási előnye, hogy felrakásuk nem igényel különösebb szaktudást, illetve speciális eszközöket, egyszerűen és könnyen dekorálhatunk vele, és valósághű kőburkolatot eredményez.


A dekorlapok súlyukból és méretükből adódóan könnyen és tisztán felragaszthatók , . X-stone - Kő helyett kőhatású szigetelőlapok. Csak teljesen megszáradt festékfelületen antikolj, különben letörlöd a polisztirolról az alapréteget és kezdheted előlről a festést! Ismerőseim körében már készültek nagyon szép felületek, majd szerzek róla képeket és feltöltöm.


Az egyedi kül és beltéri burkoló anyagokat . Hungarocell téglafal kőhatású festékkel.

Az esetlegesen kifolyó ragasztót vízzel és szivaccsal azonnal le kell törölni. Magas hőmérsékletnek a lapokat kitenni nem ajánlott (pl. kandalló dekorálásához). A kész dekoráció diszperziós,. Színkódokért érdeklődjön az üzletünkben. Burkolóanyagok, ragasztók, Építkezés.


Kőhatású fal elkészítése. Több félekép hívják a terméket pl. Kültérre használt EPS Dekorpanel: EPS polisztirolból, hungarocellből készült dekorlap panelt . Olcsó eladó új és használt kőhatású polisztirol lap. Akciós lapok, dekorlap Nyitólap Címlap akár házhozszállítással is! A lakóterek különböző színű kőhatású dekorlappal való díszítése egyéni stílust kölcsönöz otthonának.


Csempe, díszburkolat - Csempe, tapéta, festék - Építkezés, felújítás - Bútor, lakberendezés. Aktuális Dekorlap ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


A kőhatású burkolat lehetővé teszi, hogy otthonát egyedi ötletekkel tegye különlegessé. Delap kőhatású falburkolatokkal mindez rendkívül egyszerűen megvalósítható, hisz a magyar szabadalomnak köszönhetően e burkolat rugalmas, és akár ollóval is méretre vágható, megkönnyítve ezzel a burkolási munkálatokat. A megjelenített tapéták készletről kaphatóak.


Rendelje meg kedvencét!

A kő hatású burkolatok ugyan csak megjelenésükben emlékeztetnek a valódi kövekre, mégis egyedi építőelemként és dekorburkolatként igen széles körben terjedtek el. Köszönhető ez a tetszetős megjelenésnek és sok-sok előnyös tulajdonságaiknak, mely alternatív megoldást jelent azok számára akik a . D fali elemek, gerenda és deszkautánzatok, kőhatású dekorlapok , fali konzolok és polcok. Beltéri szigetelések és parkettaalátétek: például: parketta és lamináltpadlóalátétek, szigetelőtapéták és szigetelőlapok, illetve csőszigetelők. Formahabosított egységek különféle . Lehetséges, hogy a termék már nincs az áruházunkban. Rosin Design világában!


Nyíregyházi, kaposvári, szolnoki, zalaegerszegi, békéscsabai, esztergomi áruházainkban csak vevőrendelésre! Meliston: Kül és beltéri természetes kőhatású fali burkolat. Polisztirol gyöngyökkel dúsított fehércement alapú kötőanyag, aminek köszönhetően a lapok önsúlya messzemenően kisebb a hasonló termékekénél és a természetes kőnél. Oldószermentes festékkel tetszés szerint .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések