Kádzománc festék

Felújító bevonatként a zománc használható más, jól tapadó bevonaton, amely más kétkomponensű (poliuretán és epoxi) festékkel készült, vagy felhordható közvetlenül az alaposan zsírtalanított felületre. A zománcot pisztollyal, hengerrel vagy ecsettel lehet felhordani. Zsírtalanítás: Nitrohígítóval. A termékeinkről szóló műszaki információkat legjobb ismereteink szerint állítottuk össze.


Nem lehetnek azonban ismertek minden felhasználónk egyedi igényei és elvárásai, ezért kérjük, hogy a közölt adatokat tájékoztató jelleggel vegyék figyelembe, azokért felelősséget nem vállalunk.

Termékismertető - kádzománc. A megfakult és repedezett kádzománc házilag is felújítható a speciálisan erre a célra gyártott kádfelújító zománcfesték segítségével. Mielőtt belevágsz a nagy kádalakításba, azokat a területeket, amelyeket inkább megkímélnél a festéktől, mindenképpen takard le egy védőréteggel. RENOVA AKRIL KÁDFESTÉK 0. TERMOL RADIÁTORZOMÁNC . Kétkomponensű zománc a régi öntöttvas, zománcozott és akril kádak felújításához. Alkalmas minden fajta szaniter festésére is.


Gyorsan száradó bevonat fürdőkádak, zuhanytálcák, mosdókagylók, hűtőgépek, mosógépek és egyéb háztartási berendezések vagy egyéb fehér zománcú eszközökhöz.

Ha a régi bevonat sérült, lepattogzott, a felületet fémig le kell csiszolni, portalanítás, . Beleejtettem egy üveget a kádba, s lejött ponton a zománc. Nem túl nagy, de mintha szépen nődögélne. Van vmi festék , amivel meg tudom csinálni?


Kicserélni nem szeretném pötty miatt, s szakembert se hívnék, annyira azért nem lehet nagy meló. Ha tudjátok, mit használhatok, . Renova felújító komponensű festékkel. Olvastam,hogy áztatni kell óráig, de azt szeretném megtudni, mikor engedhetem rá a kádra az áztató vizet. Közvetlen miután befejeztem a festést, vagy várjam meg a kikeményedési időt?


Köszi előre is a válaszokat! A festék fényes, kemény, víz- és vegyszerálló bevonatot a mintha új lenne. Felület előkészítése: Amennyiben a bevonat ép és csak új fényt, új színt szeretnénk elérni, elegendő a teljes felületet zsírtalanítani, megcsiszolni, portalanítani.


A zsírtalanításra több, háztartási zsíroldó is használható, de a legjobb, . Frizsider és kádzománc javító festékek. DUPLI COLOR Zománcjavító fehér stift . Motip kádzománc javító spray ( l).

Az oldalon feltüntetett árak a webáruház termékeire vonatkoznak ! Akril, gyorsan száradó festék spray, mely kiválóan használható kádak, mosdókagylók, bojlerek színének felújításásra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések