Gipszkarton falba építhető tolóajtó

A dupla ajtó szárnyai akár egy oldalra is csúsztathatók (a képen), vagy egy jobbra, egy balra. A gipszkarton vagy tégla szendvicsfalban kialakított zsebvastagságnak, sima tele ajtó esetében, minimum mm-esnek kell lennie. UNICO standard modell VAKOLT falszerkezethez PDF Árak UNICO Standard modell GIPSZKARTON falszerkezethez PDF Árak ESTENSIONE Standard modell VAKOLT falszerkezethez PDF Árak ESTENSIONE Standard modell GIPSZKARTON falszerkezethez PDF Árak LUCE UNICO Standard modell kábelezhető . Gyári tartozékok - ajtólap árában.


Egyszárnyú: „60”, „70”, „80”, „90” „100”. A NORMA Standard gipszkarton falba .

Eclisse vakolt és gipszkarton falba építhető minőségi tolóajtószerkezetek típusai. A és 1kg teherbírású Eclisse görgőmű nem. ECLISSE TOKSZERKEZETBE HELYEZETT TOLÓAJTÓN (vakolt és gipszkarton falhoz ):. A váz teljesen beleépíthető az őt befogadó falba , a speciális. A 7101és 1mm-es gipszkarton falba építhető.


A hagyományos és korszerű szerelt falszerkezetben egyaránt felhasználható Knauf tolóajtók nyílásszé- lessége. Egy egyszárnyú, fal előtt futó, keretes, küszöbös, felső vezetősínes tolóajtót szeretnék csináltatni. Tudna-e valaki írni a tolóajtók.

Az Eclisse keretet az Ajtocentum. De hgy nem lehet egy egyszerű . KOMPAKT falban futó tolóajtó szerkezet. Ezt a konstrukciót a gipszkarton falba építik be. A teljes készlet a következőket tartalmazza: - falba építhető. Falban futó tolóajtók , amikor a vasalatot és a kinyitott ajtólapot egy erre a célra kiképzett tolóajtó zseb fogadja, a zsebet pedig vagy gipszkarton vagy egyéb épített fal takarja.


Eclisse Unico a gyártó alap modellje, mely a legjobb megoldást nyújtja a kihasználatlan helyek megszüntetésére, és tökéletesíti az otthona vagy irodája praktikus helykihasználását. Tolóajtó kiegészítők: Automata zár, Motorizált . Beépítésük miatt a falban sikló tolóajtók vezetősínjei és egyéb szerelvényei nem láthatók, ezeket a tokozás takarja, így igazán elegáns kialakítást eredményeznek. Az előre gyártott tokszerkezetek megfelelő méretre kibontott falnyílásba illesztve építhetők be, hagyományos-, és a szárazépítési szerkezetű . További költségek ( opcionális felár).


A rendszert 1mm vastag gipszkarton falba lehet beépíteni. Eclisse Estensione falban futó kétszárnyú tolóajtó rendszer – gipszkarton. Az ajtótokot és lapot teljesen befejezett falaknál (például tapétázottan) és padlónál (például parkettázva) . Kétszárnyú tolóajtó szerkezethez szinkronizáló .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések