Erdélyi rönkház árak

PERBO Multikomfort rönkházak ,gerendaházak árak ,online árkalkulátor, rönktípusok,gerendatípúsok leírásai. MEGTERVEZZÜK ÖNNEK ÁLMAI HÁZÁT, AZ ÖN IGÉNYEIT LEGMESSZEBB MENŐKIG FIGYELEMBE VÉVE. GERENDAHÁZAINKAT EGYEDI TERVEK ALAPJÁN A LEGOPTIMÁLISABBAN KIVITELEZZÜK.


Régi faházak,gerenda és rönk ház Erdélyből,és Kárpátaljáról. Cégünk rönkház ,faház, gerendaház,csűröket kinál eladásra.

Rönkház előnyei: - Olcsó, gyors, praktikus kivitelezés. Kiváló hőszigetelő képesség. Minimális építési hulladék. Tartós több generáción át fennmaradó érték! Egyedülálló életkörnyezet!


Alapanyag: Pontos mennyiség alapján, módunkban áll alapanyag értékesítésére is. Kézzel megmunkált rönkökbol építünk egyedi tervezésu házakat: rönkház , faház, nyaraló,gömbház,gerendaház.

Egy magántőkével rendelkező kereskedelmi társaság vagyunk, amelynek fő tevékenységi területe a fafeldolgozás, gerendaházak és faházak epítése. Gerendaház, ami egészséges. Székhelyünk és a termelést biztositó műhelyeink is Gyergyócsomafalván találhatóak, Hargita megyében, Erdélyben. Lassan év tapasztalattal a hátunk mögött . Ferenczi Attila Ferenczi Márta, adminisztrátor.


Alapelveink: - jó minőségű faanyag felhasználása - alapos, precíz munka - a székely ács jó hírnevének öregbítése és a rönkházépítés különféle . Nagy Ervin Jánosy László Simon Géza. Nyílászárók: tömör, natúr fenyő, ablakok zsalugáterrel. Megrendeléskor az ár az aktuális MNB középárfolyam alapján kerül végelegesítésre.


Az ár nem tartalmazza a tetőfedés anyagait (héjazat), az oromdeszkát, a csepegtető lemezt és az üvegeket. Nem típusházakat, hanem a megrendelő tervei alapján egyedi házakat építünk. A házakat szerkezetkészre építjük, de ettől igény esetén eltérünk.


Vállaljuk házak tetőfedését, épületcsoportok elkészítését is. Magyarországi Képviselet, rönkház , rönkházak , faház, faházak, hétvégi ház, hétvégi házak, építkezés, gömbfa, ronkhaz , ronkhazak,. Emeletes, többteraszos épület, mely családi házként, nyaralóként egyaránt lakható.


Igényes megmunkálás jellemzi.

A földszinten amerikai konyha, kamra, egy hálószoba és fűrdőszoba van kialakítva, míg a tetőtérben három szoba, valamint gardrób, illemhelyiség, fűrdőszoba található. Erdélyi céggel készíttettük el a házat szerkezetkészen a többi én szerveztem le - ingyen. A cég korrekten tartotta az árat és a határidőket is, nem úgy mint az itthoni cég, akivel kapcsolatban áltam.


A ház kulcsrakészen egy hónap alatt! Tavaly július 5-én érkeztek meg a székely ácsok és a fa . Keressen hotelt az alábbi helyen: Erdély , Románia. Foglaljon online, és fizessen a hotelben!


Nagyszerű árak , foglalási díj nincs. Olvassa el korábbi vendégeink véleményét!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések