Laminált mdf lap árak

Az árak egész tábla vásárlása esetén érvényesek, és a méretre vágás díját nem tartalmazzák. Hely: Termékeink Bútorlapok MDF lap. MDF - anyagában színezett (fekete) MDF - anyagában színezett (fekete), Tűzálló MDF Tűzálló MDF. Lapszabászat professzionális eszközökkel. Hordozó anyag, felépítés: Egy vagy két oldalon laminált , sima vagy mélynyomott felületű MDF lap.


Szín: Fehér Egyéb színek megállapodás szerint.

Natúr MDF lap - mm-ig. Mindig aktuális árak és raktárkészlet. Az MDF lemezek (Medium Density Fibreboard) közepes sűrűségű farostlemezek, amelyet farostokból műgyanta hozzáadásával hőprésben állítanak elő. Az MDF MR lapok olyan teherbíró lapok , melyek száraz és nedves körülmények között egyaránt használhatók. Felépítés: MDF : Közepes sűrűségű farostlemez (Medium Density Fibreboard), mely farostokból áll, amit műgyanta hozzáadásával és hő segítségével préselnek össze.


Száraz eljárással készül, ezért mindkét oldala sima, felületkezelhető, ez a farostlemeznél szélesebb felhasználást tesz lehetővé. Készül gyengén vízálló . Gyártó, Kó Megnevezés, Kép, 10malatt, 10- 50m2-ig, 50m2-től, Szabott táblás ár. SZŰRÉS: Nincs szűrve, bútorlapok m2-ben, táblás lapok, KEDVENC LAPJAIM.

Az MDF lapok natúr, egyoldalt laminált változatban normál és ultrakönnyű kivitelben is választhatók, de rendelhető tűzálló és vízálló változat is. MDF, MDF- MDF lap , MDF lap. Kompaktlemez Atollkék, s. Felhasználási terület: bútorgyártás, hátfal.


Termék előnyei: színazonos a laminált lappal, könnyű. A Pfleiderer laminált és ragasztott MDF lapok hatalmas előnye, hogy azonos színben és felületben kapható bútorlap, vagy HPL dekorlemez is. Választék:Bruttó ár : szabható. A szín kiválasztásánál pedig nem kell kompromisszumot kötni a felület tekintetében sem , hiszen ezzel az alapanyaggal is különböző felületi struktúra választható rendelésre. Termék neve, Méret, Megjegyzés, Fogyasztói ár (netto).


D MDF lap izolálva, mm -es egyoldalt laminált MDF lap , Kétszer csiszolva, izolálva, 22. Felületkezelés, Fényezés, 8. A lapszabászat árak a leszabott anyagok nagyságrendjével változnak! Tehát egy nagyobb megrendelésednél a lapszabászat jelentős összeggel kedvezőbb lehet, mert a lapszabászati árak a mennyiség növekedésével . Egy oldalt laminált MDF lapok. Vagy mit tartalmaz a faforgácslap, a furnér, a farostlemez, a rétegelt lemez, a laminált vagy a lécbetétes bútorlap? Az MDF - lap minden szempontból értékesebb, mint a faforgácslap, hiszen szilárdsági mutatói jóval kedvezőbbek, felülete kiváló, szerkezete homogén, élei marassál jól megmunkálhatóak.


A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.

Foglalja le és vegye át!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések