Fénycsatorna ár

Nem nyitható (fix) VELUX CFP kupola ideális olyan esetekben, amikor nagy mennyiségű termé. A legolcsóbb termékváltozat ára ! Termékváltozatok száma: 32 . Kipróbálom a fénycsatorna kalkulátort. Számolja ki Önnek milyen fényhozamot biztosít egy fénycsatorna !

Lámpa helyett válasszon természetes fényforrást. A megadott ár db termékre vonatkozik! Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Fénycsatorna ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Egy nagy fényvisszaverő képességű, flexibilis vagy merev csövön keresztül vezeti be a természetes fényt a ház belső, ablaktalan helyiségébe. Külső megjelenése a tetőtéri ablakokéhoz hasonló, így . VELUX TWR 0merev csöves fénycsatorna profilos tetőfedő anyaghoz.


A Solarspot fénycsatorna a legjobb nappali fényt biztosító rendszer bármilyen otthonba.

A fénycsatorna hossza kiegészítő toldócsővel max. Szabadalmaztatott kupola-technológiájának, korszerű formatervezésének és a piacon használt leghatékonyabb fényvisszaverő csatorna-anyagnak köszönhetően semmilyen más rendszer nem érhet a Solarspot nyomába a . FAKRO SÍK FÉNYCSATORNA MEREVFALÚ SRZ ∅ 250mm INTEGRÁLT BURKOLÓKERETTEL - FAKRO merevfalú fénycsatorna átmérő cm-es SLZ univerzális Burkolókerettel A FAKRO fénycsatornák a nappali fényt továbbítják ablaktalan fénytől elzárt helyiségekbe. Minden, a ház belsejében fekvő helyiségbe ajánljuk, mely a tetővel közvetlenül nem határos - tetőteres és egyszintes ház esetén is. Szállítási határidő: 1-munkahét. A FAKRO fénycsatornái segítségével a temészetes fényt olyan ablaktalan, vagy sötét helyiségekbe is el tudjuk juttatni, ahol nincs lehetőség sem homlokzati, sem tetőablak elhelyezésére.


Ilyenek a közlekedők, vagy a telekhatárra épített hagyományos parasztházak belső részei. W-os energiatakarékos izzóval összehasonlítva. Gyors beépítés, minden egy csomagban. Székesfehérvár, Budai u. Velux TWR merev csöves fénycsatorna. Nappali fény - Ablak nélkül!


A fent megadott ár termékre vonatkozik! Nem feltétlenül szükségesek ám százezrek ahhoz, hogy természetes fénnyel világítsunk meg ablaktalan tereket a házban. Néha elég némi ötletesség is.


Tetőteret épített házukra Murvai Ervin és felesége, Anetta Miskolcon.

A felső folyosó kevés fényt kap. Közvetlen ablaka nincs, így más megoldáson kellett . A VELUX fénycsatorna véget vet ennek, hiszen egy speciális rugalmas csövön .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések