Daf szőnyeg

Daf , Bőr , Szőnyeg ,Belső kiegészítők, TruckShop, KamionShop, Truck Shop: Kamion felszerelés bolt, kamionos LED munkalámpák, sárga villogók, kamionos dekor termékek és kamionos ruházat nagy választékban! Szőnyeg , Belső kiegészítők, TruckShop, KamionShop, Truck Shop: Kamion felszerelés bolt, kamionos LED munkalámpák, sárga villogók, kamionos dekor termékek és kamionos ruházat nagy választékban! Plüss kamion szőnyeg vagy gumi kamion szőnyeg ? Kamion szőnyegek többféle méretben és márkában elérhetőek a Kamion Webshopban!


Gumi, szövet vagy bőr szőnyeg.

Tökéletesen illeszkednek, minden kamiontípushoz, igény szerint motortakaróval. Fekete színben, varrott szegéllyel. Az érdes gumi hátoldalnak köszönhetően nehezebben mozdul el a mindennapi használat során.


Anyaga tartós és könnyen tisztítható. Otthonosabbá teszi a fülke hangulatát közben segít megóvni a gyári . Az ár a garnitúrára vonatkozik. Méretpontos autószőnyeg gyártása többféle alapanyagból és színben, a legolcsóbbtól a gyári minőségig.


Minden szőnyeg egyedi méret, csak a rendelt típushoz fog illeszkedni.

Elérhető még méretpontos gumiszőnyeg. Volvo FH közép szőnyeg. Our Preferred Partners: Bullions responsive opencart theme . Steppelt műbőr szőnyeg kamionok belső terének az otthonossá tételéhez.


DAF XF 1szőnyeg szett. Meleg hatásának, és könnyen tisztítható kivitelének köszönhetően szép belső teret varázsol a kamionjának. Magas kopásállóságának köszönhetően hosszú távon ékesítheti kamionját!


Kínál Daf xf 1szőnyeg : Eladó Daf XF 105. Egyedi Kamion szönyegek. Utastér, csomagtér - Haszongépjármű - Alkatrész, felszerelés - Autó - motor és alkatrész.


MÉRETPONTOS TGK GUMISZŐNYEG. Az oldalunkon nem kell REGISZTRÁLNI! Csak a készlet erejéig! Alternatív elnevezések: lámpa. Cégünk kamion felszerelés, kamion dekor, kamionos ruházat kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.


Kínálatunkban megtalálható a kamion logóval ellátott ruházati termékek (kamionos sapka, kabát, nadrág, póló, széldzseki) a kamion dekor termékek (kamion függöny, zászló, lobogó), a kamionos használati tárgyak . Univerzális Alu-Gumiszőnyeg (4db-os) Ezek az autó szőnyegek alkalmasak minden típusú jármű és teljesen felszerelt csúszásgátló gombok.

Németországban vagy Csehországban azonos minőségben készülnek, ellenálló , fekete színű gumiból. Felületük rácsos mintájú, peremes szegélyűek. A körbefutó perem segít abban, hogy a nedvesség ne folyjon a szőnyeg alá. A vezetőoldali szőnyeg anyagát a tartósság érdekében a cipősarok résznél megvastagították. A speciális összetétel véd a sós korrózió ellen, a gumiszőnyeg (különböző magasságú) pereme nem engedi, hogy a nedvesség, a hólé, a piszok a szőnyeg alá jusson.


A méretpontos rögzítési technika lehetővé teszi,.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések