Xps lap

Gyakran előfordul, hogy otthonunkban az egyik szoba – legtöbbször az északi fekvésű - hidegebb, mint a többi. Ilyen esetben akár 7-fok eltérés is tapasztalható. XPS lapok és üvegfátyol segítségével megalkotott egy hatékony belső hőszigetelő . Javasolt felhasználási mód: belső oldali hőszigetelés lakóterekben. Lefedi a repedéseket és egyenetlenségeket.


A zártcellás XPS lemezek a kapcsolódó ragasztóval és üvegfátyol tapétával együtt hatékony beltéri hőszigetelési megoldást nyújtanak, mely utólag is felrakható.

Festékállomás Üvegfátyol tapéta. Saarpor XPS lap ragasztó. Soudal Easy Soudabond Poliuretán ragasztóhab.


Egységes falfelület esetén a zártcellás extrudált polisztirol szigetelésünk kitűnő. Alternatív XPS szigetelési megoldás beltéri hideg fal és penész ellen, falra és mennyezetre. Az építőiparban az egyik legrégebben alkalmazott műanyag termék a polisztirol lap. Két csoportra osztható: az EPS, azaz expandált polisztirol hab, és az XPS , azaz extrudált polisztirol hab.


Az XPS polisztirol lapokat speciális granulátumból, és különleges, széles résű extruderben készítik.

Ezzel az anyaggal teljesen új . Polisztirol rendszerek bemutatása. A gyártási eljárás alapján két csoportba sorolhatók. A hagyományos expandált polisztirol hab (EPS) és a később kifejlesztett technológiával készülő extrudált polisztirol hab ( XPS ). Díszlécek, épületdíszek és dekor betűk is készülnek belőle. A kisfilmben említett beltérre ajánlott polisztirol lap zártcellás ( XPS ), ami -ban levegőből és - ban kőolajszármazékból tevődik össze. Az extrudált polisztirol . Nehezen éghető, korhadásmentes extrudált polisztirol műgyanta, mely benyomódásra kevésbé érzékeny.


Felhasználás: belső falak szigetelésére alkalmas szigetelő lap , amely közvetlenül tapétázható, akár flíztapétával is vagy vakolható. Segít a helyiségek gyorsabb felmelegítésében, . A belső falak hő-, hang és nedvesség elleni szigetelésére ideális, zártcellás XPS polisztirollap szigetelőhatása kimagaslóan jó. Mindemellett csökkenti a falakon áthaladó hőveszteséget, ez által segítve a helyiségek gyorsabb felmelegedését. A csomag tartalma: lap. A megadott nettó méretek körülbelüli értékek, minimális.


XPS (extrudált polisztirol) – lábazati szigetelőlap. Tekintse meg Xps lábazati hőszigetelő lap kínálatunkat! Ezek azok az általában kék, zöl sárga színű hőszigetelő lapok , melyeket. Ez egy zárt cellás anyag, így rendkívül csekély a vízfelvétele (2–V ).

Ennek megfelelően főleg a víznek kitett helyeken alkalmazzák. A kétféle kialakítású anyag könnyebb megkülönböztetése végett az EPS-t mindig fehér, az XPS-t . XPS lábazati és lépésálló polisztirol. Ahogy Önnek praktikusabb!


A nedvességet csak minimális mértékben felvevő, rendkívül szilárd termékek alapanyaga üvegtiszta polisztirol, melyet adalék- és színezőanyagokkal . Lábazati polisztirol csak xps lap legyen! Mapetherm lábazati hőszigetelő lap XPS –. Szállítási idő: munkanap. A felizzított ellenálláshuzal mellett.


Az izzószálas habvágókkal elsősorban extrudált és expandált polisztirol keményhab táblákat vagy tömböket szoktak formára vágni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések