Szigetelő lemezek

Professzionális bitumenes szigetelés kivitelezés. Különböző hordozó rétegű. Képtalálatok - szigetelő lemezek További képek a következő kifejezésre: szigetelő lemezek Sértő képek bejelentése Köszönjük visszajelzését.


Bitumenes vízszigetelő. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet.

APP modifikált lemezek. Gyártó, Listaár, Akciós ár, Bruttó (). Geotextilia segítségével a lapostető szigetelésnél használatával elválaszthatjuk az egymással nem összeférhető bitumenes vízszigetelő lemezeket és polisztirol hőszigetelő lemezeket. A geotextilia kiváló ideiglenes védelmet nyújt füvesített területen zajló építési munkáknál, megóvja a gyepet a beszennyeződéstől. Vízszigetelő lemezek lapos és alacsony hajlásszögű tetőkhöz, balkonokhoz és teraszokhoz, alépítményekhez, radon és vegyszerek ellen.


Teljesítmény Nyilatkozat. Népszerűek a modifikált bitumenes szigetelő lemezek.

Esetükben műanyaggal módosított bitumenről van szó, ami azért rendkívül előnyös kombináció, mert a hagyományos bitumenes lemezeknél jobb rugalmassággal, és magasabb élettartammal rendelkeznek ezek a gyártmányok. A SZIGETELÉSI MEGOLDÁSOKBAN. Terméklista Szigetelő lemezek. Műanyag szigetelőlemezek , drénlemezek, drénmatracok a ProIDEA termékinformációs katalógusban - termékismertetők, CAD fájlok.


Az PLASTOBIT termékcsalád a magas minőségű hegeszt- hető modifikált bitumenes szigetelőlemezek közé tartozik. Az időjárási viszonyokkal szemben nagy ellenálló képes- séggel rendelkező szigetelő lemezeket lágy bitumen, és. Részletek: sérült lemezek javítása.


A POLYFLEX HP különleges tulajdonságokkal rendelkező, előre gyártott, plasztomer vízszigetelő lemez. A legújabb generációs, polipropilénnel modifikált desztillált bitumen vegyületből készül, rendkívüli mechanikai tulajdonságokkal rendelkező nem-szőtt poliészter hordozóbetéttel. Ez a különleges merevítés, kimagasló . A felső réteg alapszíne Smart White . Mapeplan szintetikus lemezek. PVC-P szigetelő lemezek víztározókhoz. EPS SZIGETELŐ LEMEZEK.


Ismertetőjel: piros festék sáv.

Homlokzati hőszigetelő rendszerekhez alkalmazható lemez. Alépítményi-, zöldtető és lapostető-, talajnedvesség-, talajpára-, talajvíz és csapadék elleni bitumenes ill. Az üvegszál és a fém hordozóanyagok, valamint a különböző polimerek modifikátorként való alkalmazása lehetővé tették e szigetelőanyag használatát a korszerű . A szigetelő lemezek lehetnek bitumen, illetve műanyag alapúak.


A modern gyártási technológiával készült TPO szigetelő lemez a legkorszerűbb és legbiztonságosabb vízszigetelés eszköze. Az anyag tulajdonságai szinte minden szigetelési problémára hosszú távú megoldást nyújt. Az FPO lemezek kiváló ökológiai tulajdonságokkal rendelkeznek, UV és .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések