Polisztirol díszléc rejtett világításhoz

A polisztirol díszléc rejtett világításhoz is alkalmas, hiszen a nem melegedő ledsorokat nyugodtan belefektethetjük a dekorlécbe, amelyet akár egyedi kívánalmaink szerint is van lehetőség kialakítani! Képtalálatok - polisztirol díszléc rejtett világításhoz További képek a következő kifejezésre: polisztirol díszléc rejtett világításhoz Sértő képek bejelentése Köszönjük visszajelzését. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. A lakásfelújítás, szobafestés során egyre nagyobb divat a hangulatvilágítás vagy rejtett világítás alkalmazása. Cégünk több típusú polisztirol díszlécet ajánl, a különböző világítási megoldásoknak.


Díszléc és LED lámpa Webáruház.

Világítástechnika : LED világítás (LED izzó és LED szalag), tápegységek, fényerőszabályzók, jelerősítők, RGB (színváltós) vezérlők, alu profil sínek, LED reflektorok, dekor LEDek, átalakítók. A lámpa aljába beépített led spot izzók közvetlen direkt fényt, míg a polisztirol stukkó oldalába végigvezetett led csík indirekt fényt bocsát ki. Kérem, ismerje meg erre a célra készült profiljainkat, melyeket három méretben kínálunk Önnek.


Budapest 2direkt és indirekt rejtett világítás díszléc. Beltéri és kültéri polisztirol díszléc , dekoráció, díszítőelem, stukkó webáruház! Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban! Mennyezeti (holker) rejtett világítás díszléc kiválóan alkalmas rejtett világítás (hangulat világítás ) készítéséhez.


Ezeknél a típusoknál az elején van, kialakítva a helye melyben könnyedén be ragasztható az öntapadós LED szalag.

Mennyezeti: a mennyezeti rejtett világításos díszlécek elején egy nút van kiképezve, amelybe LED modulok helyezhetőek. A díszléc kialakítás lehetővé teszi, hogy akár a holkerbe, akár önállóan a mennyezetre is ragaszthatjuk, így a karnis eltakarása is megoldott a világítás megszakítása nélkül. Hangulatteremtőnek is ajánljuk vadonatúj habkönnyű polisztirol díszléceinket, melyekben elvezethető a led szalag. Egyedi elképzelése van az Ön stílusához illő fali lámpára?


Küldje el nekünk a tervrajzot és mi elkészítjük Önnek extrudált polisztirolból rövid határidővel. Régi díszlécét szeretné rejtett világításra alkalmassá tenni , vagy már nem kapható a forma ami fel van szerelve Önnél? Legyártjuk rövid határidővel . Led világítás , rejtett világítás reflektorléc beépítésével. DEKOSTAR épületdíszek - polisztirol ( hunagorcell) díszléc , stukkó, rozetta, homlokzati és beltéri díszítőelemek, 3d feliratok, hungarocell . Nehéz gipsz stukkók kiváltására készült hab könnyű polisztirol , és poliuretán anyagból készült stukkók, díszlécek rejtett világítás kialakításához. Rejtett világítás és a mennyezet-fal találkozásának takarására, díszítésére szolgáló holkerléc egy díszlécben.


A rejtett világítás meghitt hangulatot varázsolhat otthonába, üzletébe. Két féle díszlécet különböztetünk meg (mennyezeti (holker), oldalfal). Ami azonos, hogy ezekben a . Dekoratív kiegészítői a lakásnak, melyek könnyen felhelyezhetőek.


Polisztirol (hungarocell) díszléc rejtett világításhoz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések