Lorna byrne lépcső a mennyországba pdf

Vallási nézetektől függetlenül egyöntetűen mind azt mondják, hogy Lorna visszaadja számukra a reményt, és segít nekik. Lorna ránézésre egy végtelenül egyszerű nő. Olyan nő azonban, aki látja az angyalokat!


Akik hisznek benne, Isten adományának tartják. Oly tisztán látja őket, ahogy mi látjuk a köveket vagy a fákat! Első könyvét követően tömegesen . Nincsenek szavak arra, milyen öröm látszik az angyalokon karácsony idején.


Gügyögnek az izgatottságtól, akár a gyerekek! Az Angyali üdvözlet Lorna harmadik könyve. Az elsöprő siker magyarázata, hogy Lorna – vallási meggyőződéstől függetlenül – visszaadja az olvasók hitét, és ráébreszti őket, hogy bármilyen magányosak is, az őrangyaluk mindig mellettük . Eleddig nyelvre fordították le és több, mint országban adták ki.


A lelkes olvasótábor vallási hovatartozástól függetlenül úgy érzi, hogy Lorna visszaadja a reményt és . Most fény derül az őrangyalod titkára! Lorna folyamatosan, kicsi kora óta látja az angyalokat és beszélget velük. Leírja Önnek, milyen nagy támogatást jelentettek számára ahhoz, hogy összeszedje magát férje halálát . Most, hogy a gyermekei már felnőttek, nyilvánosságra hozza mindazt a tudást, amelyet az angyaloknak köszönhet. Visszavonultan él vidéken, Írországban.


Lorna legutóbbi két kötete vezette a Sunday Times bestseller-listáját, az Angyali üdvözlet pedig az első számú MBS-sikerkönyvvé lépett elő megjelenése évében. Lorna története révén különleges betekintést nyerhetünk az angyali segítségbe, melyben részesülünk, mindig, minden pillanatban. Ahogy ő fogalmaz: „Csak kérni kell, ennyi az egész! A múltban vagy a jelenben akar élni tovább?


Byrne-hez reakciók az . Szöveg ( pdf : MB). Gyerekként úgy vélte, ez természetes, és mindenki tud ezekről a nem földi teremtményekről, melyek ott vannak az emberrel. A felnőttek szemében azonban Lorna . Lépcső a mennyországba.


Messi a fiú, aki legenda lett. Budapest : Sanoma, B F Maradjunk együtt! Bitton-Jackson, Lívia,. Kötetében a szerző számos olyan esetet ír le, amikor látta az angyalokat, akik segítettek a bajba jutottakon, a betegeknek vigaszt és támaszt adtak, neki magának pedig férje halála után jelentek meg és nyújtottak segítséget gyászában. Bizonyára sokak számára jelent majd támaszt.


Morgan Rice : A hősök küldetése. Andrew Cope :Mosómedvék akcióban. Dagmar Geisler : Wanda titkos naplója. Gimesi Dóra : Időfutár 3. Marék Veronika: Centi és a Csicseri bolt.


Felhívom a kedves olvasók figyelmét, . Daniel Stein, a tolmács.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések