Kéménykotró drót

Aranyecsetek Kft - Csanki Sándorné ev. További információk a termékről: 8m-es rugós kéménykotró. Erősen szennyezett kéményekhez ajánlott! Cserélhető fejjel készül. Kevésbé szennyezett kémények tisztításához ajánlott, rendszeres karbantartás.


Rugós kéménykotró pótfej 150mm-es. Füstcső kefenyél (kazánkefe) flexibilis. Kályhák tisztítására alkalmas adalékok, koromtalanító porok, kéménytisztító kefék. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Kívánságlistára teszem. Hasonló termékekVélemények.


Anyag: Drót - horganyzott huzal mm-től 3 . Vagy veszek még egyet, aztán összetoldom, hogy középen legyen a kefe:-), azzal lehet húzni-vonni. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó kémény kefe kategóriába tartozó termékek árait! Köszönöm, hogy itt jártál!


Forrcsőkefe, kazánkefe, kéménykotró drótsörte fej - Jelenlegi ára: 300 . Drót Kefekorong (közepes) - 160mm. Hatékony tisztításhoz Kefekorong Gyűrű használata javasolt. Kéményjáratok tisztításához. Néhány típus: Bekenő kefe:fa test,fénykefe anyag Drótkefe:fa vagy műanyagtest,acél vagy réz drót Járdakefe:fa test,pvc tömőanyag.


Fő profilunk drótkefék, drótkorongok, kéménykotrók , kazántisztítók , cirokseprűk, udvartisztító seprűk (betonseprűk), meszelők, súrolókefék, . Már csak egyetlen pepecselős rész következik, ez pedig nem más, mint a kéményseprő munkaeszköze, a kéménykotró. Méretek,típusok: literes üvegmosó:420x130xmm-es literes üvegmosó:520x130xmm-es dl üvegmosó :400x120xmm-es. Ballonmosó :950x180x1mm-es.


Kémcsőmosó: :350x100xmm-es. Cumisüvegmosó : 350x100xmm-es. Ft A vásárláshoz be kell jelentkezni! OLYMPUS DIGITAL CAMERA. Háztartási kés szúró cm. Az elmúlt év alatt nálam a Kft.


Nem csoda hiszen az errefelé járt „kéményseprőknek” ilyen felszerelésük (8-méter hosszú sodrott drót , rózsában végződő kotró) nem volt! A spirócsöves gázkéményeket nem is kell .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések