Gyöngykavicsos járdalap 50x50

Finomszemcsés burkolólapjaink letisztult felületének egyszerűsége kiemeli a környezet szépségét. Szürke színével harmonikusan illeszkednek a modern térbe. Az immár klasszikusnak számító mosott gyöngykavicsos felület szintén a kínálat része. Főbb jellemzők természetes megjelenés mosott vagy finomszemcsés felület . Szín, Négyzetméter ár (nettó Ft.) Négyzetméter ár (Bruttó Ft.) Darab ár (nettó Ft.) Darab ár (Bruttó Ft.) Szürke.


Borsod-Abaúj-Zemplén, Sátoraljaújhely.

Hajdú- Bihar, Debrecen. Minőségi tanúsítvánnyal ellátott járdalap : Igen. A gyöngykavicsos járdalap tetszik Önnek? Megnézi mosott kavicsos járdalap burkolatunkat?


Külön megrendelésre vállaljuk egyedi méretek gyártását. Tekintse meg aktuális árlistánkat. Bővebb információért keresse Szász-Bús Beatrixet.


Gyöngykavicsos járdalap mosott felülettel.

Ezt a látványt képzelte el kertjében? Vagy a Semmelrock gyöngykavics járólapját, a Picolát is megnézné, mielőtt választ? Cégünk több,mint éves tapasztalattal rendelkezik a betonelemgyártás területén. Járdalapok nagy választékban! Széles palettával rendelkezünk minőségi nemesfelületű, mosott betontermékekbő, mint járdalap , támfal, térkő, szegélykő, tipegők és egyéb termékek akár egyedi igények szerint is.


Leier CLASSIC-LINE gyöngykavicsos ( 50xcm) burkolólapjaink letisztult felületének egyszerűsége kiemeli a környezet szépségét. Classic–line mosott gyöngykavicsos. Típus vastagság (cm) méret (cm) kb. Leier beton járdalap : ipari funkciójú területek burkolására beton járdalap termékeinket ajánljuk. Hamarosan, várhatóan hónapon belül készül.


Térkövek, járdalapok , szegélykövek, gyeprácsok, burkolatok és egyéb kerti kiegészítők. Beton járdalap 40×40×5. Ahogy Önnek praktikusabb! Hát a beton járdalapra. Ekkor történik a kiszintezés is.


Ha így elő van készítve a helye, nem kell félni, hogy a későbbi használat során megsüllyedne. A készen kapható burkolókövek lerakása fáradságos, de házilag is kivitelezhető munka.

Elsőként ássuk ki a tükröt – azt a felületet, amelyre elhelyezzük majd a lapos lépőköveket, betonlapokat. Ebbe alulra kavicsréteg kerül, majd egy vékonyabb homokréteg, rá esetleg szárazbeton, végül a betonlap. Eldó megmardt új Leier Piazza szürke térkő.


Teljesítménynyilatkozat 30×(Nyomtatás előtt kérjük töltse le a dokumentumot.) Teljesítménynyilatkozat 40×(Nyomtatás előtt kérjük töltse le a dokumentumot.) színek: szürke, piros, tört fehér, narancssárga.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések