Ablakfólia belátás ellen

Ezeket a fóliákat olyan helyre ajánljuk, ahol – vagy a kilátás nem szép (pl. tűzfal, szomszéd rendetlen kertje.) – vagy a belátást szeretnénk meggátolni. A fóliákat csíkban is fel lehet tenni, így könnyen megoldható, hogy csak olyan helyen használjuk, ahol arra szükség van. Például, ha utcafronti lakásban csak az üveg alsó . Ablakaink, üvegezett nyílászáróink esetében a két legfontosabb dolog, hogy a fényt áteresszék és lehetőség szerint kilássunk rajtuk.


Ezzel semmi gond nincs, hiszen az üveg kedvező tulajdonságainak köszönhetően mindkét elvárásnak maradéktalanul eleget tesz. Sajnos azonban ahogy mi kilátunk az üvegen, úgy a.

Válassza ki melyik az ön számára legszimpatikusabb betekintés elleni. Térelválasztás belátás elleni Skyfol ablaküveg fóliával. Precíz minőség, elérhető ár! Mutatós betekintés elleni védelem - sokoldalúan használható Ez a mutatós betekintés elleni védelem megakadályozza az ablakon, ajtón vagy zuhanyozók falain át történő kíváncsi pillantásokat.


A védőfólia egyszerűen felhelyezhető a műanyag- és üvegfelületekre: vágja méretre a fóliát, nedvesítse be vízzel a felületet, . Igény szerinti méretre vágható. Fényáteresztő, akár a szatinírozott üveg – a kontúrokat elmosódottnak mutatja, a napfény azonban nem jut át rajta. A HANITA megoldja a felmerülő problémákat.

Az Optitune fólia előnyei:. Biztonsági fólia ,hő és fényvédő fólia telepítése épületre autókra az országban egyedül álló választékban. Bútorok, szőnyegek és más lakberendezési tárgyak napsugárzás káros hatása elleni védelmét szolgálja a teljesen áttetsző, víztiszta UV-szűrős ablakfólia. A fény- és hővisszaverő üvegfólia emellett színétől függően különböző mértékben csökkenti a bejutó hő mennyiségét és csökkenti vagy megakadályozza a belátást is.


A fényt átengedik, ugyanakkor opál illetve homokfúvott üveg. A térelválasztás egyik legmodernebb és legegyszerűbb formája a Megrendelő igényei alapján. Természetes fény megtartása belátás elleni fóliával. Kérje akciós ajánlatunkat! Sonoma tölgy világos 6cm.


A belátás ellen védő fóliákat értelemszerűen olyan helyeken használják, ahol nem szeretnék, hogy illetéktelenek bekukucskáljanak az autó, a lakás, a ház ablakain. Ezen fóliák is el vannak látva UV-szűrővel. Van tükrös változat is, ez egy univerzális fólia , amely a belátás, a hő ellen is vé sőt, a vastagabb . OBIban kapható, az mennyire véd a belátás ellen ? Ismerösömnek ilyen sötétített az üveg, vagy rajta a fólia inkább. Ez a folia olyan, mint a mintás üveg, a fényt átengedi, de átlátni nem lehet rajta, csak homályos foltokat lehet látni.


A HL Hő Fényvédői ablakfóliák segíthetnek e problémák kontrollálásában, sőt növelik a komfortérzetet és csökkentik az energiaköltségeket. Kültéri Hővédő Ablakfólia HL solar Grey. Hőkintartás: , UV szűrés.

Az ablakok fontos szerepet. Esztétikailag javítják a megjelenést, védenek a nem kívánt külső belátás ellen. Teljes belátás ellen Mil fehér matt fólia. A biztonsági üvegfólia 1mikron vagy annál vastagabb speciális műanyagfólia , amelyet az üveg belső felületére ragasztanak fel.


A cégünk által forgalmazott korszerű biztonsági fóliák különböző fokú védelmet jelentenek a külső behatolás. Belátás elleni védelem. Betekintésvédő, vagy hétköznapi néven opál fóliát általában olyan helyekre telepítjük, ahol szeretnék megakadályozni az üvegen keresztüli átlátást, belátást.


Többnyire raktár, szociális helyiség, orvosi rendelő, dohánybolt üvegeinek fóliázására alkalmazzuk. Gyakran előforduló eset, hogy egy új építkezés vagy átalakítás esetén az átadást követően derül ki, hogy egyes helységek belátás elleni védelméről megfeledkeztek. Megoldás a problémára a LLumar dekorációs vagy matt fóliák alkalmazása. A homok fújás látszatát .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések