Portas allas

Nézze meg a legfrissebb portas állásokat, munkákat és jelentkezzen egyszerűen és gyorsan. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Budapest és Magyarországon más városai.


A legfrissebb portás és hasonló munka a jobinfo. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. Biztonsagi ori portas munka erdekel, 1.

A Trovit legjobb állásajánlatai! A Workjob egy álláskeresõ motor magyarországi állások egyszerû megtalálásához. Többszáz álláskeresõ portálról frissítjük az állásokat minden nap. Egyetlen kereséssel egész Magyarországon kereshet állásokat. Iskolánk azonnali belépéssel portást keres.


Bérezés: megegyezés szerint. Munkába állás : azonnal. Feladatok: – az intézmény őrzése, védelme, fellépés az illetéktelenül betolakodók, .

Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon. Portás állás innen: Magyarország. Megnevezés, portás , telepőr, egyszerű őr. Elhelyezkedés a FEOR-ban. Nézd meg az álláslehetőség részleteit és jelentkezz a Cvonline.


Előny nyugdíjas, vagy megváltozott munkaképességű. Találja meg következő állását a Monster. A belföldi munka rovat főbb tartalma: Adminisztrációs munka (titkárnői állás ), Banki Biztosítási munka, biztonsági őr állás , Egészségügyi állás , Építőipari -, Informatikai -, könyvelői állás , és sok más egyéb álláshirdetés. Dunakeszi telephelyre portás , vagyonőr, biztonsági őr állás azonnali kezdéssel. Mellékállásban, Állást kínál.


Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on. Címkék: Esztergomi munkavégzésre keresünk teremőr, portás feladatok ellátására kollégákat, azonnali kezdéssel. Vagyonőri végzettség nem feltétel az állás betöltéséhez. Kecskeméti Református Egyházközösség helység: Kecskemét.


Károlyi István Gyermekközpont. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti . Vagyonőr álláslehetőség Egerben, teljes munkaidőben Ennél a cégnél: Monitor- Tech Kft.

Jelentkezni lehet: DDRFK Pécs, Megye u. Kínál Vagyonőr munka Egerben szakképzettséggel rendelkezőknek Ennél a cégnél: Dragon-Plusz Kft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések