Polykarbonát

Jde o termoizolační průsvitné polykarbonátové krytiny. Polykarbonátové desky prodáváme v široké nabídce tlouštěk, rozměrů i barev. Levné polykarbonáty neznamenají nízkou kvalitu.


Budete překvapeni výběr i přístupem. Snadno se zpracovávají např.

Mají dobrou tepelnou odolnost, odolnost proti nárazu a dobré optické vlastnosti. Patří proto mezi komoditní plasty. Jejich identifikační číselný kód je 7. Název polykarbonátů je odvozený od . Komůrkové (jinak též zvané dutinkové) polykarbonátové desky jsou vynikající materiál pro tepelně izolační nerozbitné zasklívání, prosvětlování a zastřešení.


Montáž tohoto materiálu není nijak složitá a zvládne ji téměř každý. Nyní již jen vybrat tu nejvhodnější desku pro Váš projekt… Podrobnější informace o tomto produktu .

Komůrkový (dutinkový) polykarbonát Makrolon, plný a trapézový polykarbonát , PVC a sklolaminátové desky. Nová generace plastových . Objednejte si kvalitní certifikovaný polykarbonát renomovaných evropských výrobců. LANIT PLAST - velkoobcho maloobcho eshopy. Nabízíme mnoho druhů polykarbonátových desek.


Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo, polykarbonát , polykarbonátové zámkové desky, desky z plexiskla, světlíky, skleníky z polykarbonátu, pařníky, foliovníky, zahradní domky na nářadí, voliéry. Lze je dodat v několika rozměrových řadách a barvách. V nabídkce máme materiál . Dutinkové (komůrkové) polykarbonátové desky - prodej široké nabídky termoizolační průsvistné krytiny. Komůrkový - dutinkový polykarbonát má dobrý tepelný odpor, je proto vhodný pro zastřešení bazénů, zimních zahra altánů, skleníků a všude tam, kde je zapotřebí zamezit tepelným ztrátám.


Naprostým trendem v prodeji lexan desek je komůrkový polykarbonát. U nás si vyberete z různých šířek a barevných provedení. Co je dutinkový polykarbonát : Lexan Thermoclear (LTC) je energeticky úsporná dutinková deska z polykarbonátu odolná proti proražení, určená pro zasklívání.


Speciální povrchová úprava zajišťuje téměř perfektní ochranu před rozkladovým působením UV záření. Všechny výrobky Lexan Thermoclear mají desetiletou .

Hodí se na zastřešení pergol a teras, bazénů, zimních zahrad či dřevníků. Můžete si je pořídit v několika provedeních: někomu se více líbí techničtější trapézový polykarbonát , jinému přirozenější vlnitý polykarbonát. Populární je i dutinkový (komůrkový) . Prodáváme komůrkový a plný polykarbonát , polykarbonátové trapézové desky a plexisklo včetně doplňků. Máte vybrané filtry: polykarbonát.


Dutinkový polykarbonát přináší koncept nízké hmotnosti desky v kombinaci s komůrkovou strukturu. Konstrukce desky nabízí vysokou odolnost vůči nárazu a vysokou propustnost světla v kombinaci s dobrými izolačními vlastnostmi. Arla Plast nabízí dutinkové polykarbonátové desky . Chcete budovat skleníky, pergoly či zimní zahrady?


V článku najdete informace o polykarbonátu, návod na montáž desek i odpověď na otázku: Kolik stojí polykarbonát ? Prodáváme polykarbonáty známých značek: Makrolon, Palram, Politec a akrylátové desky Plexiglas. Kompletní sortiment naleznete v eshopu.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések