Ditec árlista

DITEC lakossági garázskapu árlistát. Az árlistában két új típusú garázskapu rendszer jelent meg, valamint a meglévő garázskapukat aktualizáltuk. Változások: – meglévő kapuk (Paris-Bern) árai változatlanok maradtak, viszont két új panelmintával . Mind a lakossági mind az ipari tokcsomag ár tartalmazza a következőket: kapumozgató motor, vezérlés a kieglszítőkel együtt.


Az árakat úgy képeztük, hogy a kiajánlott garázskapu tokcsomagok automata kivitelűek legyenek. A tokcsomag ár tartalmazza a hőszigetelt garázskaput, az automatika készletet (bordásszíjjas, rendkívül csendes), .

A széles termékskálának és a kivitelezési megoldásoknak köszönhetően minden belső és külső bejáratot automatizálni lehet vállalatoknál, üzleteknél vagy egyéb épületeknél. Keresse az Önnek leginkább megfelelő megoldást a . Garázskapuk, kapunyitók, sorompó, kaputelefon, gyorskapu, automata ajtó. QIK 80EHE Intenzív terhelésű sorompó V -os motorral, 2db QIKC4 4m-es karral, 6m áthaladás.


Ditec KIT-QIKsorompószett. QIKCG csatlakozó a két QIkCkar összekötéséhez. Beépített ELvezérlővel. Masszív, erőt sugárzó, ám még is elegáns megjelenés.

Igényes, alumínium ötvözet ház, és műanyag burkolat védi a motort, a hajtóművet és garantálja a hosszú élettartamot. Belső, mikrokapcsolós, forgótárcsás végállások, melyek segítségével, milliméter pontosan állítható be nyitási és a zárási pozíció. Hatótávolsága méter helyszíni adottságokhoz mérten - Akadály érzékelésre kiváló. Több mint 2választható szín. A CIVIC egy a tolóajtót megvezető berendezéssel egyesített motorizált rendszer,.


A DOK E egy külön vezérlő panel által felügyelt meghajtómotoros motorizált. Beléptető programkapcsolók. Villogó lámpák és elektr. Személyi bejáratok automatikái.


Brilliant vagy Faerezet felülettel. Rendeljen online kényelmesen, segítünk a választásban! Acélszerkezetes készházak az automata garázskapuk és nyílászárók. Az őrült akciós ár csak ezen a héten érvényes, ne maradjon le róla!


Ennek feltétele, hogy évente egy alkalommal megelőző karbantartást végeztessen cégünkkel. Bft Moovi és Giotto sorompókhoz. Dítec automata sorompók HU Ötletesen megtervezett, praktikus és biztonságos, hosszú élettartamú BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ Puha élek, lekerekített sarkok, a nagy teljesítmény és alkalmasság. Hosszú távon pedig, az alacsony karbantartási és szervizköltség, valamint a gyors és olcsó alkatrész utánpótlás további gazdasági előnyöket jelent a felhasználóknak.


Hörmann garázskapu,Hörmann kapunyitó forgalmazása javitása,Hörmann iparikapu forgalmazása, Hörmann bejárati ajtó, Tűzgátló ajtók,rámpa.

Vállalkozásunk kaputechnikai termékek forgalmazásával, telepítésével és teljes körű karbantartásával szervizelésével és javításával foglalkozik. Termék részletes adatai.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések