Ajtó üveg fajták

DRÓTÜVEGEK: erkélyek, társasház bejárati ajtójába , erős szilánk mentes üvegek , fehérgríz, bronzgríz, sárgagríz. Lehet saját vagy hozott anyagból. Sok esetben azonnal megvárható.


A képeken lévő árak szabott négyzetméter árak, és áfával értendők. Igény szerint beépítést akár a helyszínen is vállalunk. Az üveg neve alapján megrendelheti a munkát.

Katedrál üveg minták - katedrál üvegezés. Vállaljuk a katedrál üvegek helyszíni beépítését is ! Csomagolásra, lakásdíszítésre, térhatárolásra, hőszigetelésre. Amikor egy nyílászáróba üveget kell választani, sokféle szempontot kell figyelembe venni. Az előfeszített üveg az edzett üveghez hasonló eljárással készül, de a visszahűtés ideje lényegessen hosszabb. Az így keletkezett termék tulajdonságai a float és az edzett üveg között található.


Budapest egész területén, és Pest megyében vállalunk bármilyen üveges munkát helyszíni kiszállással, akár már aznap! Lakosság és közület részére is üveges munkákat rövid határidővel vállalunk. Betört az ablak, ajtó , erkély vagy kapu üveg.

Léghanggátlási érték egy homogén. Nyílászáró gyártásban felhasznált üvegfajták. Felhasználási terület: kommunális létesítmények, iskolák, óvodák, térelválasztó üvegajtók. VEGFAJTÁK : Antik üveg: (~Antikglas, antique glass, régiesen ódon üveg) A középkori üvegek utánzásaként készülnek kézi fúvásos módszerrel.


Ezen üvegféleségeket fel lehet használni háttereknek, aminek következtében az így elkészült ablak, ajtó , panel elemek önköltsége csökkenthető, ez viszont együtt. A hagyományos tömör vagy üvegezett ajtókkal szemben a keret nélküli edzett üvegajtó egyedi, esztétikus megjelenést és különleges fényáteresztést tesz lehetővé. A megfelelő anyagfajták megválasztására (mind az üveg , mind a vasalatok tekintetében) érdemes szakemberhez fordulnia. Széles üveg választékkal!


Az alábbi üvegfajtákat található meg nálunk: Síküveg, parsol üveg, reflexiós üveg, katedrálüveg, huzalhálós drótüveg, edzett üveg, savmart üveg, homokfújt üveg, hõszigetelõ üveg, ragasztott üveg, hõálló . Létezik még kék, zöl vörös stb. Jellemző vastagságuk mm- es, de kapható 5-6-mm-es vastagságban is. Az árak vágott bruttó árak, tartalmazzák az áfát! Master carre katedrál üveg. Matt flutis katedrál üveg.


Az ezeknél is vastagabb üvegeket csak boltajtókhoz , kirakatokhoz, stb. Hőszigetelt üvegezéshez mm vastag üveget használnak. A mai előírásoknak megfelelő új ablak üvegezése fűtött helyiségekben két rétegű, hőszigetelő, low-e bevonatos.


Különleges üvegfajták : edzett, biztonsági, katedrál, reflexiós üveg.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések