Sótégla ragasztó

Ragasztó kötőanyag sótömb és sótégla fal építéséhez. Szállítási idő: max 2-munkanap. Leírás: A termék kiszerelése: kg. Kötési ideje gyors , ezért egyszerre kisebb mennyiség bekeverését javasoljuk.


Alapanyagok sószoba építéshez.

Tegye a terméket a kosárba, majd vásárlás a Megrendelés menüpont alatt! Tekintse meg miket építhet sótéglából. Mire ügyeljen a tervezés során, miért érdemes sószobát építenie.


Himalája sótégla a Sókertől. Webáruházunkban kapható többféle sótégla, sótömb, sótégla ragasztó , most őrületes akciókkal várunk! Bölcsödék, óvodák , iskolák számára jelentős kedvezményt . Olcsó eladó új és használt sótégla ragasztó.

Akciós ragasztók akár házhozszállítással is! A himalájai kristálysóból sótéglát is készítenek, ami nemcsak mint egészséges építőanyag sóbarlang, sószoba vagy sókamra elemeként, de remek dizájnelem is. Minden ami egy Szaunához kell! SÓTÉGLA építészeti megoldások egészséges életmód modern konyha.


EGÉSZSÉGÜGYI, GYÓGYÍTÓ HATÁS. PÍTÉSZETI FELHASZNÁLÁS. TECHNIKAI ADATOK méret (tégla):.


A recepciós pult –mely sótéglával van burkolva- egyedi tervezésű, alkalmazkodik a hely igényeihez, és méreteihez. Sótéglák , sóbarlang készítéshez - vigye a friss tengeri sós levegőt oda, ahol csak szükség van rá. Sótégla , sófal, sócsempe , kedvező áron Pomázon! Sótéglákból általában azok építkeznek, akik szeretnének valami tényleg különlegeset és hasznosat létrehozni, legyen az sószoba vagy egyéb wellness helyiség.


A megvilágított sótégla a mindennapokban használt elektromos készülékek által kibocsátott pozitív ionokat semlegesíti a negatív ionokkal, ezáltal dekoratív és egészséges díszévé válik a helyiségnek. A himalája sótégla felhasználási területei: irodákban, lakásokban, szállodákban, éttermekben, egészségügyi, oktatási intézményekben, óvodákban találkozhatunk különböző megoldásokkal. Az új fonálból gyártunk. Sóterápia Sótömb, természetes kg.


Ajánlatkérő: SANDOR JOZSEF hirdető adatai.

Részletek: Erdeji ceg partnert keres europa szinten termekei forgalmazasara.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések