Polikarbonát ár

Polikarbonát lemez vásárlás, polikarbonát lemez rendelés a gyártótól. Seplux falpanel polikarbonát. Kétoldalt UV stabil, ütésálló.


Lexan üregkamrás polikarbonát falú, szin:víztiszta, . Ahogy Önnek praktikusabb!

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - polikarbonát. Rendelés folyamán kérjük kiválasztani a színt és - vagy a választott méretnek megfelelő madatot kiszámolni és beírni a mennyiséghez, - vagy a rendelés végén a kívánt táblamérete(ke)t beírni a . Aktuális Polikarbonat lemez ajánlatok az ÁrGép -en. Hasonlítsa össze az árakat!


Az x- struktúrás lemezek második generációja az MULTICLEAR STRONG X6. PRÉMIUM minőségű polikarbonát lemez. Az X- struktúrának köszönhetően:.

STANDARD minőség, klasszikus, 1-kamrás . Letölthető árlistánk segítségével könnyedén tájékozódhat plexi, polisztirol, polikarbonát , PVC, ko-poliészter, SAN, ABS, polipropilén, polietilén poliami POM műanyag lemezeink, valamint smartmatt termékeink árairól. Ennek segítségével pontos képet kaphat arról, az adott műanyag lemez - Akryplex PLEXI (PMMA), . Kiváló fényáteresztés és kedvező ár ! Ezek jellemzik a polikarbonát trapézlemezt. Ez is érdekelheti: MULTICLEAR STRONG.


A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. Termekválaszték Építés. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.


JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. A polikarbonát ára így 90eFt. Méretre vágást rövid határidővel vállalunk.


A szállítás megrendelésénél kérjük vegye figyelembe, hogy ez az . Előnye az üveggel szemben hajlíthatósága, hőszigetelése, “törhetetlensége” könnyű súlya és ára. Az árlistánktól eltérő árat csak az üregkamrás, tömör polikarbonát , plexi, PVC, és egyéb műanyag lemezeink megmunkálása esetén kaphat.

Anyag fajtáját, vastagságát, színét, darabszámát és az ajánlatkérő telefonos elérhetőségét, megmunkálásos alkatrészek . Folyamatos akcióinkról érdeklődjön üzletünkben. Könnyű lemez oldali UV-védelemmel és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonsággal. Alkalmazási terület: előtetők, télikertek, növényházak, bevilágítók , medencefedések, beltéri térelválasztók.


LEXAN Thermoclear üregkamrás polikarbonát lemezek, kétoldali UV védelemmel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések