Nyitott cellás poliuretán hab

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Szórással felvitt, vízbázisú hőszigetelő anyag, amellyel egyrészt pénz takarítható meg, másrészt hozzájárul a lakók.


Hosszú távon rengeteg energia megtakarítható vele, ebből kifolyólag egy kiváló befektetésnek is minősül , ami rövid . A két komponens szabályozott, gépi összekeveréséből előállított, nyitott cellás , félmerev poliuretán lágy hab hőszigetelő rendszer.

A folyékony keverék szórással történő felhordása után pillanatokon . Az elkövetkezendőkben eme szigeteléstechnikát a cégünkön keresztül ismertetem, munkáinkat, olykor kísérletezéseinket mutatom be, az általunk rögzített kép-, illetve videó felvételekkel. A repertoárban kétféle típusú PUR -habbal találkozhatunk, a zárt, és a nyitott. Sejtszerkezetük szerint a poliuretán hőszigetelő habok fajtáját különböztethetjük meg: nyitott cellás és zárt cellás habok. A szórást követően 1:1arányban . Olyan hatékony lélegző léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést.


Felhordását követően a termék másodperceken belül kikeményedik, kitöltve minden repedést és hézagot. Ha a lakótér felől kell a kivitelezést elvégezni ez a hab a megfelelő megoldás.

A tetőtér belső oldali fólia és gipszkarton falak . A szigetelés páraáteresztő képessége miatt segít kiszellőztetni a szerkezet páratartalmát, nem tartja magában a nedvességet, így az egészségre ártalmas . Fontos megemlíteni, hogy cégünk kizárólag zárt cellás poliuretán habszigeteléssel foglalkozik, amely négyszer sűrűbb a nyitott cellás társánál. Ez elérhetővé teszi a teljes vízzárást és messze szilárdabb szigetelőanyagot képez, mely ellenáll az időjárás viszontakságainak akár fedetlenül is. Zártcellás szórt habszigetelés.


Mezőgazdasági, állattartó és egyéb ipari csarnokok külső, belső oldali hő- és csapadékvíz elleni szigetelése. A szilárdulás közben keletkező zárt cellákon a víz molekulái nem képesek átjutni, így tökéletes vízzáró réteget képez. Nyitott cellás szórt habszigetelés. Kétféle purhabos szigetelés létezik.


A szivacsszerűvé váló hab tökéletesen . A Szórt Habszigetelés Típusai. A zártcellás szórt habszigetelés egy lassabban kitáguló termék, mely kezdeti térfogatának mintegy 40-szeresére képes növekedni. Nem annyira érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Az nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is.


Graco szórógépek, berendezések forgalmazása, pur -komponensek forgalmazása. EPSHungarocell λ = 0.

EPSHungarocell λ = 0. Created with Highcharts 4. Olyan hatékony „lélegző” léggát, ami alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Mivel ez a technológia egyenletes és alapos felvitelt biztosít, tökéletes olyan nehezen hozzáférhető . Hasonló tetőszerkezetet tökéletesen csak szórt PUR habbal lehet szigetelni. A mi technológiánk százszázalékosan megoldja a szigetelés átlagos problémáit az első szarufa és a védőfal közt. A PUR hőszigetelő szórással alkalmazott hab anyag.


A szigetelőhab kétkomponensű anyag vízbázisú nyitott cellás struktúrájú.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések