Leier rézsűkő

LUNA rézsűkő : növénnyel beültethető zaj- és szélvédő falak építéséhez, dombhajlatok, lejtők megerősítéséhez, lankás kert teraszának beültetéséhez. KAISERSTEIN rézsűkő : natúr felületével természetesen illeszkedik a növényzet által zölddé varázsolt falakba. A ház környezetének kialakításában a virágtartó . Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Főbb jellemzők az elemek lépcsőzetes egymásra építésével kialakuló térrendszer kedvez a . Raklapfajta: Díj LEIER raklap B piros.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! A feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől! Kedvezmény: Részletek . Kép, Megnevezés, Egység, Anyag szükséglet, Rakat norma, Mennyiség.


A termékekről részletesebb felvilágosítást kérhet a telephelyünkön személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken, illetve árajánlat kérhető ide kattintva. Luna rézsükõ szürke db ár 40x50xAKCIÓS TERMÉK! Ez a natur felületű rézsűkő természetesen illeszkedik a növényzet által zölddé varázsolt falakba, egyúttal garantálja a növénnyel fedett nagy felületi arányt.

A nyílt humuszos felületek lehetővé teszik a beültetett növények optimális gyökereztetését és fejlődését. Növényekkel beültethető kerti falak, szintkülönbség-áthidalások, dombhajlatok, lejtők stabilizálásához ajánljuk rézsűköveinket. Az egyes elemek kis mérete és alacsony . Leírás, A rézsűkő növényekkel gazdagon beültethető zaj- és szélvédő falak építéséhez is jól használható. Emellett még nagy szintkülönbségű kertekben dombhajlatok, lejtők.


Kertépítés: Rézsűkövek , virágtartó elemek. LEJTŐSTABILIZÁLÁSOK RÉZSŰBIZTOSÍTÁSOK. Az elemek lépcsőzetes egymásra építésével kialakuló térrendszer kedvez a . Leier LK rendszerű kémény.


A terület átépítéséhez vagy újragondolásához és felosztásához is jól használhatja ezeket a virágládákat és rézsűköveket. SOFTLINE lépcsőburkoló lapok. Tekintse meg a nagy képet.


Tegye fel kérdését a termékről. Egy rendezett, esztétikus kert és táj kialakításánál a praktikus és ökológiai szempontokat egyaránt érdemes figyelembe venni. A növényekkel beültethetõ zaj- és szélvédõ falak építéséhez, domhajlatok, lejtõk . ARCHITEKTURA szárazfalazó.


Ez a natúr felületű rézsűkő természetesen illeszkedik a növényzet által zölddé varázsolt falakba, egyúttal garantálja a növénnyel fedett nagy felületi arányt.

Antik kerítés sarokelem (40x20x20) 8. Architektúra kerítés normálkő (40x20x15) 1. Modus fedlap (46x28x6) 1.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések