Kályhakész tüzifa

Kályhakész tűzifa eladó! Fabrikett akár kis tételben is házhoz szállítva, országosan, 1. Ingyenes házhozszállítás. Győr-Moson-Sopron , Dénesfa.


Kínál Tűzifa hasitott méteres és kályhakész formában: Tűzifa igényével forduljon hozzánk bizalommal! Akác tölgy-cser-gyertyán tűzifát készletről, rövi.

Egész éven át állunk vevőink rendelkezésére többféle faválasztékkal (akác, tölgy , gyertyán, bükk, gömbölyű, hasított és kályhakész állapotban). A kiszállítást a gyors határidő, a faanyagot a jó minőség jellemzi. A szállítási terület egész Vas megye, Zala megye és Vas megye határához közeli települések. Egész évben állunk vevőink rendelkezésére többféle faválasztékkal. Csertölgy, Gyertyán vékony tüzifa elado.


Eladás már 1köbmétertől. Szállítás 20kmig ingyenes. A megszokott 25cm-es,ill. A kemény fűtési szezon lényegében véget ért.

A tavasz már a nyakunkon van,a legügyesebbek pedig már beszerezték az év végi tüzelőjüket is! Itt nincs ágfa,nincs puha fa. Ez itt kérem a valóság! Ha tűzifa , akkor Jokerbrennholz!


Házhoz szállítunk – Szombathelyen és környékén – bükk, gyertyán,cser és akác fafajtákból, konyhakészen és méterbe hasítva. Pillanatkép a feldolgozótelepről. Tüzifasarang a Bükkben. Egy elégedett vásárlónknál szórt űrméter . Tőzeg brikett, tőzegbrikett eladó Debrecenben. Zsugorfóliázott csomagolású tőzegbrikett eladó kis és nagy tételben egyaránt Debrecen Alma utca sz.


Vágott, hasított bükk, tölgy kemény tűzifa (2m3). Az ár köbméter vásárlására vonatkozik. Bükk ,Tölgy ,Gyertyán tűzifa. Minőségi kályhakész tüzifa eladó!


Erdei vegyes szedett fa eladó! Jó tudni, hogy egy m(1x1xméter) ömlesztve feltöltött vizes kályhakész tűzifa nagyjából, fajtánként az alábbi súlynak felel meg: bükk és tölgy esetében mázsa, gyertyánnál mázsa, akác esetében mázsa. Ha mömlesztett, hasogatott tűzifát sorban felpakol a fáskamrában, az nagyjából 75-8 . A térfogatot a legegyszerűbb leellenőrizni.

Szolgáltatások: bérhasítás helyszínen, bérdarabolás helyszínen. Megosztás Vissza az előző oldalra!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések