Tüzihorganyzott kerítés

A négyszögletes szögletes szövetek a klasszikus kerítés szövetek közé tartoznak, melyek a standard kerítés kivitelezéséhez tartoznak. Ezek a felhasznált alapanyagok. Horganyzott táblás kerítés , PVC-vel bevont kerítés ,kerítéselemek, több méret, több szín, széles választék.


A kerítés tábla tetején mm függőleges tüskék találhatók. A táblás kerítés kimagasló .

A kiálló rész a kerítés tetejére illetve aljára egyaránt helyezhető. Az erős mm átmérőjű huzalok nagy szilárdságot biztosítanak. A tűzi horganyzott táblát vastagfalu 60x40-es tűzi horganyzott oszlopra szereljük. A gyors szerelést a képen látható táblarögzítő biztosítja. E kerítés jellemzője, hogy a tábla az . Kerítésrendszerek, kerítés , tekercses, táblás, kapu, belátásgátló, kutyaketrec, vadháló, fémkerítés, fakerítés, gabion kert.


Nylofor 3D kerítés horganyzott és műanyagbevonatos kivitelben egyaránt rendelhető.

A kerítés kedvező ára mellett vonzó a rendkívüli biztonságossága és tartóssága. Lefogó bilincsekkel, vagy kengyellel szerelhető oszloprendszer Az acél, szögletes oszlopok (40xmm) esetében nincsenek furatok. Fém kerítés két szárnyú kapu Flora Koromfekete.


TÁBLÁS KERÍTÉSRENDSZER - A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT , ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.


Hegesztés után újra horganyzott. Táblás kerítés elem, (mm), (Kg). Acéldrótból készült hagyományos négyszögletes drótháló horganyzott (Galitor) illetve horganyzott és műanyaggal bevont (PROMO, RESITOR, PLASITOR) kivitelben. Alkalmazási területei: Plasitor: Tenis teniszpályákhoz, sportpályákhoz.


Promo és Galitor: magán kertek, játszóterek, oldal kerítések , építési területek lezárása, . Horganyzott és horganyzott festett kerítés táblák oszlopok forgalmazása, rövid szállítási határidő, egyedi szín összeállítás, hegesztést követő horganyzás. Tűzihorganyzott kerítésrendszerek. Ez a rendszer is kiegészíthető lábazati elemünkkel. Főbb tevékenységeink: kerítésfonatok, csirkehálók gyártása, műanyaggal bevont huzalok gyártása és forgalmazása, táblás kerítésrendszerek forgalmazása, rostaszövetek, hegesztett hálók, díszkerítések, horganyzott huzalok, fekete huzalok, szögek, vadvédelmi hálók, széles választékának kis- és nagykereskedelmi .

Megnevezés, Méretek (mm), Szem (mm). MINŐSÉGI DRÓTFONATOK GYÁRTÁSA. A műanyag bevonat egy plusz védelem, így jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak. A legnépszerűbb kerítés a hagyományos . A 60x200-as drótfelosztású horganyzott Krypton táblás kerítés mm drótvastagságban több méretben érhető el webshopunkban.


A horganyzási technológiának köszönhetően a táblák időjárás-álló, tartós termékek. A kerítés telepítési útmutatóját elérheti a kép . Hálóelosztás: 60x2mm. Esztétikus, „high-tech” megjelenés.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések