Stegu burkolat

Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. A gyártás során használt kivételes minőségű alapanyagoknak köszönhetően, burkolataink kiemelkedően tartósak és részletgazdagok. Széles kínálatunkat a színek, minták és formák sokszínűsége garantálja.


A lapokat a legkisebb részletekig odafigyeléssel készítjük, a széles termékválaszték a változatos színek, formák és minták révén egyedi . A paletta a természetes téglaburkolat színeit idézi, a téglaburkolat tökéletes választás skandináv stílusú enteriőrökhöz, minimalista, vagy épp rusztikus designhoz egyaránt.

Rustik téglaburkolat, Country téglaburkolat, és Boston . Válassza a stegu kőburkolat termékeket, ékesítse otthonát kültéri burkolat , vagy beltéri kőburkolat egyaránt. Természetes kőburkolat. Ezen a hétvégén is szuper idő volt és erre a hétvégére is rengeteg tennivalót ütemeztünk be. Mindent nem sikerült megcsinálni, de azért haladunk. Kategóriák: AKCIÓS BURKOLATOK , KÜL- ÉS BELTÉRI FALBURKOLATOK, BELTÉRI FALBURKOLATOK.


A burkolólapok felidézik a természetben lévő kövek alakját, színét és formáját. Alkalmasak kerítések burkolására, lábazatok, kandallók díszítésére, egyedi stílusú lakások és üzlethelyiségek .

A kiváló minőségű anyagok tökéletesen adják vissza a természetben előforduló színeket és formákat. Kiválóan alkalmasak kerítések építésére, lábazatok, kandallók díszítésére, valamint egyedi stílusú lakások és üzlethelyiségek kialakítására. A tégla és kőburkolat vághatósága és alakíthatósága miatt a munkálatok után megmaradó hulladékanyag.


Stegu Arena Dekor falikő(beltéri). A STEGU burkolatok egyesítik magukban a természetes nyersanyagokat és a legmodernebb építőipari technológiákat. Homlokzat, fal és padló díszburkolat.


Térkő burkolatok széles választékban. Főbb tevékenységi körök. Kültéri és beltéri kőburkolatok, falburkolatok forgalmazása. Kőburkolatok, falburkolatok és más burkolati elemek beépítése, hidegburkolás. Garázskapuk forgalmazása és beépítése.


Lakatosmunkák kivitelezése (kovácsoltvas rácsok ablakra, ajtókra, kerítéshez). Biztonsági bejárati ajtók . KÜL- ÉS BELTÉRI BURKOLATOK kategória. Ugyanakkor a teljes gyártási folyamat során környezetbarát technológiát alkalmaznak, ugyanis mind a . A STEGU burkolat ötvözi a természetes nyersanyagok felhasználását a legmodernebb építőipari technológiákkal.


A falburkolat idézi az olasz nap sütötte falakat.

Környezetbarát technológiát .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések