Pizza king árak

Kemencében sült szeletek. Marhából készült ételek. Panírozott, töltött szeletek. Sült csirkeszárny-részek. Bőség tálak személyre. Quattro Formaggi olasz pizza.

Az ár a köretet és a tartármártást tartalmazza ). Ft feletti rendelés esetén desszertet vagy doboz 33l-es Pepsit adunk ajándékba! Kérjük, választását a megjegyzés rovatban jelezze! Az akciós termékek ára nem számít bele az értékhatárba. Nincs találat a keresésre:.


Olasz, Vegetáriánusbarát. Pizzák, tészták, előételek, főfogások, saláták, desszertek és más specialitások, házhozszállítás. Sok éves tapasztalattal mögöttünk elérkezett az a pillanat, amikor megnyitottuk PizzaKing pizzasütödéjét.

A frissen gyúrt tésztánkra friss füszerezésű pizzaszósz és friss feltétek kerülnek. Szószunk Olaszországból szállított paradicsomból készül. A többi alapanyagot is onnan szállítjuk be, így az eredeti olasz ízeket biztosítjuk . Order food online in Durham!


Try our new , online website which contains our entire takeaway menu. You can now order online, all your favourite dishes and many more delicious options, and have them delivered straight to your . Pizzánként 6forint, a Somlói pedig még 390. Ez kifejezetten olcsó, de ez az akció erről is szól. Ahogy a kiszállításnál is, a pizzériájukban is nagyon barátiak az árak. De nem ez a hely fő vonzereje, hanem a Torkos pizza nevű féláras akció, illetve a karaoke party.


A Torkos pizza nevű promóciójuk keddenként és szombaton lehetővé teszi, hogy minden pizzájukat féláron lehessen . Móricz Zsigmond téren, az Akácfa utcában, a 4-6-os Wesselényi utcai megállójánál, a Keleti pályaudvarnál és a Corvinnál. Az üzletek listáját itt találjátok. Nyitvatartás: a legtöbb egység éjjel-nappal nyitva.


A helyszínen pizzéria , dohánybolt és fogorvos is rendelkezésre áll, ahol a vendégek -os kedvezményben részesülnek a fogászati kezelések árából. Az M2-es metró Pillangó utcai állomása a közelben, a szálláshelytől 3méterre található. Városlátogatás és Műemlékek a javából! Nem csoda, hogy Zugló, .

Arra a kérdésre, hogyan jön ki a 2forintos pizzaszelet ára , Mester úgy válaszolt, hogy nagy varázslat nincs a történetben. Nyilvánvalóan nem használhatják a legdrágább alapanyagokat, serranót vagy pármai sonkát. De arra odafigyelnek, hogy friss, jó minőségű hozzávalókkal dolgozzanak.


Az akciók visszavonásig érvényesek! Az árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t. Online pizza rendelés és házhoz szállítás. Az esetleges tartalmi hibákért felelősséget nem vállalunk!


Ft-os rendelés felett, Szeged körtöltésen belül! Egyéb helyre kérd ügyfélszolgálatunk segítségét! Ezentúl egyszerűen, kényelmesen rendelheted meg ételeinket.


Budapest, József körút 49. Hely jellege: pizzéria, streetfood. Szolgáltatások: nem ismert. Kártyák, utalványok: nem ismert. Csapolt sörök: nem ismert .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések