Infra függöny

PARADOX-NV35MR rádiós kül- és beltéri, függöny lencsekarakterisztikájú dual infra. NEO PowerG 8MHz vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő függöny lencsével. Tudjon meg többet a DSC NEO riasztókról.


A megrendelt termék személyesen is megvásárolható az érdi és budapesti bemutatótermünkben illetve kérheti kiszállítással is a terméket. Vezeték nélküli infra , kisállat védett, . Biztonsági kamera, kapu és riasztó - bolt és webáruház.

A függöny karakterisztikájú infrasorompó a legkorszerűbb kétirányú adó és vevőtechnikát alkalmazza, melynek segítségével biztonságosan telepíthető bel és kültérben egyaránt. Jellemzői a könnyű telepíthetőség és az egyszerű beállítás, melyet esztétikus megjelenés és széles körű felhasználhatóság tesz teljessé. Ezen az oldalon a(z) Passziv infra Kültéri és beltéri digitális függöny dual érzékelő (buszos) termék adatait tekintheti meg a Vagyonvill Debrecen Kft.


Hasonlítsa össze az árakat! Kialakításuk szerint ugyanúgy ahogy a beltéri infra lehet függöny ( függöny = kis látószög, mintha csak egy folyosót figyelne) vagy nagy látószögű megoldásban. Igényes családi házaknál alapvetően ennek jelzése inkább informális illetve technikai kialakítású kell hogy legyen (pl.: villany felkapcsolás, SMS küldés, …). Kül és beltéri, tárgy vagy folyadék (lakk, festék) által okozott kitakarás elleni aktív védelemmel ellátott, függöny karakterisztikájú, kettős szenzorral szerelt mozgásérzékelő.


Kisállat védelem tesztelve: kutyák, macskák,.

Passzív infra mozgásérzékelő kültérre. A ma használatos mozgásérzékelők legnagyobb csoportját a passzív infravörös ( Passive Infra Red = PIR) érzékelők adják. Népszerűségüket viszonylag alacsony áruknak valamint széles felhasználási lehetőségeiknek köszönhetik. Egy jól kiválasztott és megfelelően telepített mozgásérzékelő önmagában is képes egy . Törékeny szállítás, gyors, olcsó. Cél a határidő betartása.


Leírás Beszélgessünk róla! Kültéri Dual függönyérzékelő, időjárásálló burkolattal. Vízszintes látószög: 7 . Kézi méretű tárgyak érzékelése kártyás belépéshez 2m x 5m hatótávolsággal.


Függöny mozgásérzékelő. Testméretű tárgyak érzékelése vagyonvédelemhez 6m x 5m hatótávolsággal. Olcsó NV M Mozgásérzékelők árak, akciók. Paradox NV35M vásárlás Ft-tól!


Siemens Building Technologies. Intelligens hőmérséklet kompenzáció. Digitális Visatec II digitális jelfeldolgozás. A mozgásérzékelők feladata az illetéktelen behatoló érzékelése.

A jelzést a testhömérséklet és a környezeti hőmérséklet közötti különbségből, változásából hozza létre. Jelfeldolgozás, Analóg. Lefedett terület, x m, 40°. Ajándék csomagolás 4-ért?


CikkszáNV35M Kategória: Riasztó rendszer. Megapixel támogatás: Nem. Merevlemez támogatás: Nem. Működési hely: Beltéri.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések