Hufbau kiskőrös

Nálunk mindent megtalál! Garantáltan a legjobb árak! HUF- BAU Akker Tüzép, az építőanyag kereskedelem szakértője. Az Akker Tüzép az utóbbi években komoly erőfeszítéseket tett.


Jöjjön el hozzánk és segítünk Önnek! Huf-Bau - Akker Plus Kft. Kiskőrös címe, telefonszáma és szolgáltatásai. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a karácsony közeledtével közel 1termékük árát csökkentették, így kínálva igazi alternatívát az ajándékozóknak.


Segítségükkel még több ajándékot gyűjthetnek össze december 21-ig a rászoruló gyerekeknek, ezúton is nagyon köszönik a hozzájárulásukat! Agroline - New Maxx- Team 18:Sráczok - Protokon 2. Mára a cég éves forgalma alapján az ország egyik legjelentősebb építőanyag –kereskedelmi vállalkozása. Ezen túlmenően a cég több . November 25-én és 26-án a kiskőrösi Hufbau - Akker Áruházban mesés kedvezményekkel,. Black Friday a Hufbau -Akker kiskőrösi áruházában!


Hozzánk hamarabb jönnek a mínuszok! Join LinkedIn today for free. Fax: Tevékenységek: Athos, munkaruha, Kerpen kályha, akker tüzép, Hufbau áruház. Idén is mesés árakkal várunk Benneteket a Hufbau Akker Áruházban Full Hd Led Tévék benzines láncfűrészek hűtők és s. Elkezdődött a karácsonyi sütés-főzés. A központi piacon járt Kecskeméti . Zsoldosné Lukács Erzsébet.


HUFBAU AKKER KNKSE – Gézengúz UKC 13:10. A Hufbau -Akker Kecskeméti NKSE csapata kedd este edzőmérkőzést játszott a Váccal. Más súlycsoport a két csapat, más célokkal vágtak neki a bajnokságnak. Ennek ellenére sikerült egy szoros első félidőt játszani a vendégekkel, a második félidőben aztán kijött a két társaság közti különbség.


Akciós újságok, webshop akciók, kuponok és katalógusok. A bócsai Poli-Farbe festékgyár dolgozói a cég éves jubileuma alkalmából összefogtak, hogy a méter magas kilátótornyot társadalmi munkában felújítsák. A „több, mint otthon” szlogennel út- jára indított Hufbau barkácsáruház ünnepélyes avatóján Zsikla Tamás marketing igazgató köszöntötte a meghívott vendégeket, az érdek-.


Az építőiparral foglalkozó kereskedelmi nagyvállalat továbbá Akasztón a megyei élvonalban szereplő labdarúgókat, a kiskőrösi női kéziseket, . Euronics Kecskemét Dunaföldvári u. Best Byte Műszaki Áruház. Auchan Kecskemét Deék Ferenc tér 6. Praktiker Kecskemét Petőfi Sándor utca 4.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések