Hdf farostlemez

HDF lap - laminált farostlemez kategória. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg. Kifutó termék, csak a készlet erejéig kapható. A készletek áruházanként eltérőek lehetnek.


Felhasználási terület: bútorgyártás, hátfal.

Termék előnyei: színazonos a laminált lappal, könnyű. Választék:Bruttó ár: szabható. A natúr HDF -lap farostokból áll, amelyeket műgyanta hozzáadásával és hő segítségével préselnek össze. A gyártóberendezésnek köszönhetően sima és homogén felületű lemezeket . A bútorokon nincs az arany ékszerekhez hasonló egyezményes jelölés.


Ezért aztán könnyen pórul is járhatunk. Ki tudja ugyanis, hogy mi a különbség az OSB, az MDF, a HDF között? Vagy mit tartalmaz a faforgácslap, a furnér, a farostlemez , a rétegelt lemez, a laminált vagy a lécbetétes bútorlap?

Natúr faforgácslapok és MDF táblák nagy választéka. A farostlemezt nedves eljárással állítják elő, amely során a speciális technológiának köszönhetően majdnem teljesen nélkülözhető a műgyanta bevitele. A felületet kezelhetik akár laminálással, lakkal, fóliával és egyéb megoldásokkal is.


Natúr állapotában a felső oldal sima, míg a hátsó oldalán szita lenyomatos, a színe . Natur farostlemez : - Kemény farostlemez. Színek: fehér (110) , fekete . Bővebb információkat, műszaki adatokat a jobb oldali Letöltések menüsor alatt talál. A termékek és gyártásuk minőségellenőrzése folyamatos, melyet a gyártók maguk illetve független minőségellenőrző és tanúsító szervezetek végeznek . Ebben a vastagságban az MDF ( medium density fibreboard), azaz a környezetkímélő, un. HDF (high density fibreboard). Szinte mindenhol megtalálhatóak a sima, illetve az úgynevezett MDF és HDF farostlemezek , OSB és egyéb forgácslapok, a furnér- és rétegelt lemezek.


Az ezekhez a faipari termékekhez ragasztóként adott műgyanta gyakran tartalmaz formaldehidet. Az alapozásra, bútorok díszítésére használt furnér, . Bútor lapszabászat, bútorkészítés, asztalos munkák, konyhabútor és egyéb beépített bútorok. Fehér fóliával borított HDF farostlemez profillécek.


A natúr lemezek mellett a KRONOSPAN-MOFA Hungary Farostlemezgyártó Kft. HDF lemezeket is gyárt, értékesít.

Ezek a bútorlapszabászatokban megtalálható lapok egyrétegű farostlemezek közepes tömörséggel. Asztalos és bútorlapszabászati munkák alkalmával felületük jól kezelhető, mindkét lapjuk teljes egészében .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések