Pakisztáni szőnyegek

A minta részletesebb vizsgálatához kattintson a képre! A pakisztáni szőnyegek többsége az úgynevezett bokhara szőnyegek családjába tartozik. A pakisztáni bokhara minta, azonban egy kicsit msá, mint a többi tradicionális bokhara motívum. Ezek a szőnyegek nem csak mintájukban, hanem. Musvani - csomózott és szövött keleti szőnyeg.


Pakisztáni gyapjúszőnyegek.

Készítésüknél használnak gyapjút és ritkábban selymet. Ft MÉRET: 1X 1cm. A nagy sűrűségű csomózású szőnyegek erősebb ellenállást eredményeznek alacsonyabb áron, mint a perzsaak. A híres pakisztáni szőnyegek számos otthonban találhatók meg szerte a világon. Ezen gyönyörű, puha szőnyegeken szinte élmény végigsétálni, és számos különböző méretben kaphatók.


A leggyakoribb szín a piros, de zöl kék, fekete és világosbarna színekben is elérhetők. A gyapjút külön kezelik, így a szőnyeg . Perzsa kézi szônyegek továbbra is akciòs àron.

Vásároljon kényelmesen webáruházunkból, melyet Budapesten díjmentesen házhoz szállítunk! Minden oldalról más színe van! Rendelje meg bizalommal vagy foglalja . Kézi csomózású ( perzsa) és gépi szőnyegek értékesítése, tisztítása, javítása, restaurálása díjmentes házhozszállítással, otthoni kipróbálással.


Keleti szőnyegekkel kereskedik? Főleg török és pakisztáni szőnyegek. Néha még Iránból is importálok, csak tudja, az irániak nagyon megemelték az árakat. Egyre több az ismerősöm arrafelé. Tudja, ott sokat számítanak a jó kapcsolatok és a bizalom.


Exportjának legnagyobb része feldolgozott termék. Főbb exporttermékek: textil, felsőruházat, gyapjú, cérna, bőráruk, rizs, sportcikkek, szőnyegek. Minőség és érték a természetes anyagok kedvelőinek. Csodálatos, klasszikus . Rojtozata tiszta, az egyik oldalon rövi egyenletes hosszúságú.


A szőnyeg középső részén a széle közelében tenyérnyi kopás található, . Rendkívüli csomósűrűség és különösen aprólékos minták jellemzik a pakisztáni szőnyeget. A perzsaszőnyegekkel ellentétben itt a színek lágyabbak, .

Kézzel készített Arijana Design szőnyeg sem. A kereslet alakulását elemezve néhány év elteltével kínálatunkat új és modern szőnyegekkel bővítettük. Az új szőnyegek kiválasztásánál a gondos válogatás mellett az alapot továbbra is az antik . Alhannah Férfi Iszlám Ruhája.


Vásároljon a klasszikus indiai és pakisztáni kurta, ingek és mellények egyedi választékából a legjobb áron online. Tabriz selyem-gyapjú iráni kézi szőnyeg. Antik kézi csomózású szőnyeg.


Shiraz, régi iráni kézi csomózású szőnyeg. Kabiri Szőnyegház - afgán szőnyeg, perzsa szőnyeg, török szőnyeg, iráni szőnyeg, nomád szőnyeg, pakisztáni szőnyeg.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések