Műraszta

Síma hajadból lehet akár fenékig érő raszta hajat is kreálni, prémium minőségű műraszta tincsekkel! Befonással kerül fel, így bármikor károsodás nélkül megválhatsz a rasztáidtól. Már több, mint éve, kézzel készítjük a legjobb minőségű dreadeket, így ugyanazok a tincsek megfelelő kezelés mellett bármennyiszer . A frizura elkészítéséhez előleg szükséges, ami a végleges ár fele. Előlegként ideadhatod a teljes összeget is.


Az előleg minden esetben levonódik a maradék összegből, tehát nem kell annyival többet fizetned.

Amennyiben a tincseket postán szeretnéd megkapni, akkor a teljes összeg és a postaköltség is. Köszönöm hogy megnézted. Ha tetszett a videó nyomj. Minőség Stílus Attitűd. A belső szépség is fontos nekünk, ezért minden teljes szett -át adományozzuk a következő szervezet egyikének : Együtt az Állatokért vagy Greenpeace.


A fenti árak egyágú tincsekre vonatkoznak! DE akkor alatta rendesen látszik a normál, nem rasztázott hajam? Másik, hogy nekem elég sűrű a .

Műanyag tincsek tűzálló Kanekalon műhajból. Kézzel készülnek, ez eredményezi a legtartósabb műrasztákat. Felcsatolható Raszták: Nincs szükséged különösebb ápolásra, megmoshatod őket meleg samponos vízben, ha szükséges, aztán . Csomózással (befonás) készül, így bármikor károsodás nélkül megválhatsz a rasztáidtól.


Több, mint szín, rengeteg méret és típus közül választhatsz! Műraszta készítés, befonás éves gyakorlattal, I. Tedd egyedivé megjelenésedet a kézi készítésű hajkölteményekkel, sok színű, változatos kiegészítőkkel. Alapanyagok: fonal, kábel, szalag. Ez a termék darabonként nem eladó.


Egyeztetés szerint készítek kanekalon szintetikus hajból raszta tincseket, és természetesen igény szerint be is fonom a hajadba. Illetve a már meglévő tincseidet is szívesen befonom. Oldalt, vagy ha ti ismeritek hogy kell írjátok le! Az előbbit nemezelni kell, bepödörni, majd a hajba fonni. Az utóbbi időigényesebb, fárasztóbb, szöszmötölős.


Mosni lehet, a hajat nem károsítja, ráadásul bármilyen színű frizurát csinálhatsz. on találsz mindkét módszerhez részletes videót, ha beíro hogy műraszta. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Extrém hajtuning - műraszták , hajkiegészítések kiváló minőségű import műhajból.

BOHOFREELUCY bejegyzései műraszta témában. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Akár hozott anyagból is, de természetesen általam történő haj-rendeléssel is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések