A beton térkő árlista

Nagyon elégedettek vagyunk az ABeton Viacolor Térkő Zrt. Munkatársaik szakmailag felkészültek, udvariasak és segítőkészek. Megrendeléseinket gyorsan, precízen teljesítik, áraik kedvezőek.


Termékeik minősége vitathatatlan, palettájuk széles, és egyedi termékeket is biztosítanak. Gyáraikból a mai napig több, mint millió négyzetméter térkövet értékesített.

A Beton-Viacolor Térkő Rt. Társaság célja: az építőiparban, . Az ABeton viacolor Velence térkő a felhasználóknak nagy szabadságot biztosít, mert három különböző formában illetve méretben, és öt színben kapható. Az illeszkedés tökéletessége az ABeton viacolor Velence térkövet különösen alkalmassá teszi kocsibejárók, nagy forgalmas területek burkolására. ELADÁSI -és SZÁLLÍTÁSI.


Vörös, antracit, barna. Pepita (fekete-fehér kevert szín). Szegélykövek a gyári áron.

Kerti sütők, Virágládák, Rézsűkövek és egyéb beton elemek a gyári áron. Járdalapok a gyári áron. Abeton -Viacolor térburkolat, térkő értékesítése, kereskedelme akciós áron. TÉRKŐ , KERTÉPÍTÉS árlista.


Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk. Akciós Friedl Térkő árlista. Leier, Semmelrock és KK térkövek és betonlapok széles választékban. Térkö árlista , betonlap árlista.


A gazdag forma- és színkínálata az egyéni falhasználó számára is biztosítja, hogy a saját ízlésének megfelelõ és az otthonához leginkább illõ követ válassza. ASZF alapján, a térkövek , betontermékek raklapon történő szállításából adódóan , a betétdíjas raklapok visszaváltási lehetőségét módon is tudjuk biztosítani. Választhatják a „Raklapokért házhoz megyünk” szolgáltatásunkat, melynek minimális díja van, ezzel is segítve a megrendelőket a raklapváltás nehézségeinek . Borostyán Szavanna térkő Országos ingyenes szállítással,, 1. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t és telephelyi átadással értendők. Zsalukő árlista , zsalukő akció!


Beton viacolor térkő, térburkolat gyártás és értékesítés Százhalombatta - Beton térkövek széles választéka. Mészkivirágzás a térkő felületén jelentkező mészkivirágzások a beton fiatal.

Változat ár módosító: Fogyasztói ár kedvezménnyel: Bruttó ár : 1. Dubai mediterrán térkő őszilomb terrakotta-agyag-sárga. Kedvezmény : Áfa összege: 4Ft.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések