Ytong multipor ár

Elemei: ásványi hőszigetelő lap, habarcs és javító habarcs. Multipor ásványi hőszigetelő lapok, , YTONG áruház. Fehér ház - akciós árak komplett építési rendszer vásárlása esetén. Egyedi kedvezmények érvényesítéséhez kérjen ajánlatot webáruházunk segítségével.


A feltüntetett árak nem tartalmazzák a raklapok költségét. Tégla és betonfalak utólagos szigetelésére akár ingyenesen kiszállítjuk.

Télen penészednek a falak? Látogasson el belso-hoszigeteles. Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott építőanyagokra. Az árak változásának jogát fenntartjuk. ProIDEA termékinformációs katalógusban.


A Xella Magyarország Kft. A hőszigetelő lapok ásványi szer ke ze té nek és ka pillár ak tív tu laj donságának köszönhetően belső oldali hőszigetelésként is használható külön párazáró réteg beépítése nélkül. A mai energiaárak mellett felül kell vizsgálni az ingatlanok .

Habarcsok, vakolatok és kiegészítőik. Kiszerelési bruttó ár : 8. Még jobb árat szeretnék! A ragasztó felhordását követően kellő nyomást kifejtve csúsztassa a szigetelőlapokat a falfelületre. Ez az összeragasztás feltétlenül szükséges, hogy biztosítható legyen az Ytong. Ytong – hosszú távon a legolcsóbb falazóelem.


Az Ytong hosszú távra szóló egyszeri befektetés fűtési költségei több évtizedes lefaragásába. Ha a falazóanyag kiválasztásakor nem a -ot célozza meg, hanem az 5--ot, akkor az Ytong esetében a kétszeres falazóelem ár háza bekerülési értékében . Díj Ytong raklap Euro használati pótdíj(vakolat,habarcs). A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli!


Ytong MULTIPOR belső oldali hőszigetelés készítése bekerülés – megtérülés vizsgálata. Mintalakás: Kecskemét, házgyári. Bekerülési költségek anyagszükséglet egység ár egység szigetelendő felület (m2).


Det är godkänt enligt den generella normen Z-23.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések