Térkő centrum

Az M7-es irányából Budapest felé (jobb oldal). Nyitva tartás: H - P: 7:- 17:00. Open full screen to view more. Veszprém, Kisréti utca 90. Tekintse meg egyéb termékeinket és szolgáltatásainkat is!


Plantago Tájépítész Kft.

Minőségi tanúsítvánnyal ellátott térkő : Igen. Térkő minőségi osztály: I. Aktuális térkő akcióink! Az alábbi képekre kattintva megtekintheti a térkő további részleteit. Az AKCIÓ időtartama alatt az itt szereplő kedvezményes árak érvényesek.


Leier, Semmelrock, Weissenböck és KK Kavics Beton térkövek széles választékban a Hofstadter tüzépen. Kedvező térkő árak és folyamatos térkő akció! Viacolor minden felületre.


A „kert” szó hallatán mindenkinek egy kicsit más jut eszébe.

Valóban széles az építőipari és kertépítési munkálatok spektruma, ugyanúgy, mint a hozzájuk szükséges építőanyagok és kellékek választéka. A kert adja meg otthonunk természettel való kapcsolatát. Ahogy a minőségi építészetnek, úgy a vele harmonizáló . Szolgáltatásaink: térkő burkolás, forgalmazunk faházakat, Gerard tető rendszereket. Kombinálható a Parkett 10x20xtérkővel!


Centrum térkő választható színei. Változatos, egyedi formavilága újszerű, elegáns megjelenést kölcsönöz modern környezetének. A különböző méretből álló kombi térkő új dimenziót nyit a szabadtér-építésben. Keskeny, nyújtott formája és egymással harmonizáló színei által kreatív módon variálható.


Színei: szürke, antracit (sötétszürke), vörös, őszi lomb. Folyamatos akciókkal, gyors ügyintézéssel, tervezéssel, kivitelezéssel, tanácsadással, anyagmennyiség- és gazdasági számítással, szállítással segítjük vásárlóinkat. Több mint két évtizede foglalkozunk térkövek értékesítésével. Mindez egy kézben tartva biztosítja a garanciát a térkő minőségére, a határidők betartására. Az otthon az a hely, ahova szeretünk hazamenni.


Nem csak belülről fontos a házunk kényelme és esztétikája, vásárlóink elmondták, nagy vacillálást jelent a kert építés, térkövezés. Ezek nem olyan dolgok amiket évente variálunk! Hosszú távú, alaposan megfontolt döntéseket igényelnek, és ehhez élőben kell látni a . Semmelrock térkő , Kavics Beton térkő , Barabás Téglakő , Beton Epag térburkolatok találhatóak kínálatunkban.

A Superbrands és Magyarbrands díjas HUFBAU Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedője. Jöjjön el hozzánk és segítünk Önnek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések