Szavo penész elleni szer

Klórálló felületek kezelésére alkalmazható folyékony keverék, mely hatékony a mikroszkópikus gomba és zuzmó ellen , és erős baktériumölő hatással bír. SZAVO penész elleni szer , fürdőszobában, konyhában, hálószobában, vagy otthonának bármely más helyiségében szaporodásnak indult gombaspórák ellen. Egyedülálló a penész, algák és mikroszkópikus gombák eltávolításában.


Penész eltávolítása Szavó -val - Duration: 0:34. Használata egyszerű: 1.

Nem túlzás ha azt mondom,hogy csodaszer. Kipróbáltam már mindent(ecet,hypo,Domestos,Bref). Lekapartuk a diszperzitet,most mésszel van festve a fal mégis újból . A különleges spray segítségével. Hatékonyan távolítja el . SZAVO fürdőszobai penész elleni szer 500.


A válasz -ban hasznosnak tűnik.

Leszámítva azt hogy a Savo -nak nincs olyan erőteljes szaga. Amikor hipóval tisztítottam le a penészes falat akkor annak ott maradt a nyoma a falon! Valóban jóval drágább a . Hogyan szabadulhatunk meg tőle természetes és kevésbé természetes módszerekkel? Megszünteti a penészt a falon, csempén, a kád körül, mosdókagylónál, mosogatónál, ablaknál és a fafelületen stb.


Szeretnélek meg kérni benneteket hogy ha valaki tud valamilyen jó meg oldást a penész eltüntetésére írjon nekem! A készítmény hatékony a mikroszkópikus gomba, alga stb. A fertőtlenítő hatású szer alkalmazható csempékre, kerámia burkolólapokra, műanyagra, vakolatra, falfestékre, bel- és kültérben egyaránt. Az 5ml-es kiszerelésű szer egyedülálló összetevőinek köszönhetően . Szavo penész elleni szer spray 5ml.


Ezen az oldalon megtalálható az Unilever Magyarország Kft. A penész és gomba könnyen megtelepszik a magasabb páratartalmú helyiségekben, például a konyhában, a fürdőszobában a csempék fugáiban, a fürdőkád környékén, wc-ben, szaunában, medencében, de akár a házunk külső . Tényleg nyomtalanul eltünteti a penészt ! Nagyon erős , agresszív szer , csoda hogy engedélyezték. Lehet falra, vakolatra, fára, ablakra, müanyagra, csempére, fugára szórni.

Azonnali hatással rendelkező szer , mely penészfoltok eltávolítására szolgál fa- és falfelületekről. Felhasználási területe: penész és gombák eltávolítása falfelületekről, fáról, vakolatról, festett felületről. A szer felvitele: - szórópisztollyal, a szert nem higítjuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések