Szárazvakolat

A gipszkarton lapokat ragasztóanyaggal közvetlenül a nyers falra erősíthetjük. A ragasztócsomók között elegendő levegő marad ahhoz, hogy a gipszkarton lapok mögé kis keresztmetszetű vezetékeket (pl. villanyvezeték) rejthessünk. Gipszkartonnal szárazvakolás házilag. Ennek minősége és tartóssága a hagyományos módszerrel készülteknél többnyire a kőműves szakképzettségén és igényességén múlik.


A munka így gyorsabban is készül el . Kizárólag függőleges felületre és belmagassággal megegyező építőlemezekből készülhet.

Mára a szárazvakolás lassan kiszorítja a hagyományos vakolási eljárásokat könnyebb, költséghatékonyabb és nem utolsósorban . Videó, leírás, tanácsadás! Kérdezze szakértőnket most! A Rigips lapokat csak függôleges falakra lehet felragasztani. Rigips gipszkarton lapokból álló falburkolat, amelyet Rifix ragasztó- gipsszel ragasztunk a falhoz.


Elôtétfalak és szárazvakolatok. Falburkolat állítható kengyelekre szerelve. Szabadon álló elôtétfal.

LAKÁSFELÚJÍTÁS, BELSÔÉPÍTÉSZET . Felújításra váró vagy új falak esetén is megfelelő megoldást kínál gipsz karton szárazvakolat alkalmazása! Optimális végeredmény érhető el mind a látvány, mind a szigetelés terén is gipszkartonozással, vakolás helyett! A válaszíró -ban hasznos válaszokat . Szárazvakolat rendszer. Hőszigetelő, hangszigetelő és tűzgátló anyagok.


OWA kazettás álmennyezet. Vakolás helyett szárazvakolat. Kazettás álmennyezet szerkezet.


A szárvakolatú falszerkezetek kiválóan alkalmasak mindenféle épületgépészeti . A legfőbb alkalmazási területek: Válaszfalak, térelválasztó szerkezetek, alkalmazásuk itt a legelterjedtebb. Ezt elsősorban akkor érezzük, amikor magunk mozgatjuk a gipszkarton lapokat, illetve ha kis hely áll rendelkezésre. Norgips S gipszkarton lemezek. Tetszőleges felületburkolás, pl.


Természetesen a szárazvakolat készítéséhez megfelelő előfeltételek szükségesek. Először is az alapfelületeknek szilárdaknak, mereveknek, továbbá az ún. Az alapként szolgáló felületek egyenetlenségének mértéke nem haladhatja meg a 30 .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések