Milesi lakk

A kifejezetten faipari felületkezelésre használt termékeink ( pácok, lakkok , festékek, kültéri vékonylazúrok, vastaglazúr rendszerek stb.) hamar elnyerték ügyfeleink . Nagy kopásállóságú parketta. Karbantartó és ápolószerek Lakk, Parketta Lakkok, Bútorlakk, Magasfényű és Selyemfényű matt. FtKiszerelések, méretek: liter. Részletes termékjellemzők .

Az LBA magas gyantatartalmának köszönhetően közkedvelt termék. Jó töltőhatású, LNB edzővel keverve kiválóan csiszolható. Kifejezetten alkalmas húsos bevonat képzésére, különösen magasfényű fedőlakkozást megelőzően. A lakkot az első réteg felvitelekor érdemes 5- vízzel hígítani, elősegítendő a leszívódást. Minták pácokról és lakkokról fenyő, bükk, tölgy, dió és nyír fafajtákra.


Vékony lazúrok, fapácok és lakkok széles skáláját találja, szinte minden . Nagyobb kiszerelés olcsóbb liter ár! Rendelhet telefonon, vagy webshopon!

Vízben oldott vékonylazúrok megfelelő mennyiségben tartalmaznak biocid hatású anyagot, annak érdekében, hogy a kezelt faanyagokat korlátozott ideig megvédje a gombák okozta elszíneződéstől, károsodástól. Csak megfelelő mennyiségű színezéket tartalmazó vékonylazúr biztosít megfelelő szűrőhatást a nap káros . A fedőlazúr megfelelő karbantartás mellett hosszú éveken keresztül képes megvédeni a kültéri ajtókat és ablakokat a kisebb mechanikai sérülésektől, a csapadékhatástól és persze az egyre erősebb, egyre rombolóbb hatású UV- sugárzástól. A HPC 30-as sorozatú lakkok egykomponensűek, ennek ellenére száradás után (nap) erősen kopásállóvá válnak. Ezeket a lakkokat köztes csiszolások után többször is föl lehet egymásra vinni. A felületeken ecsettel vagy kenővassal lehet jó minőségben eloszlatni, hengerrel történő felhasználásuk nem ajánlott.


Jó töltő és csiszolhatósági tulajdonságokkal rendelkező töltő lakk , kiváló felületi minőséggel, és gyors száradással. Olaszország legnagyobb faipari bevonó anyagokat előállító gyára. Jó minőségű termékei a faipar minden területén használhatóak. A termékpaletta sokszínű, bel- és kültéri felhasználásra egyaránt. Vizes bázisú vékonylazúr kültérre és beltérre egyaránt.


Külön alapozást nem igényel, gombaölő anyagot tartalmazza a későbbi kékülés megelőzése érdekében, valamint mélyviasz tartalmú mely víztaszító hatást . Olyan kültéri fa termékek felületkezelésére ajánljuk, melyek az időjárásnak, a nap UV hatásának jobban kitett helyekre terveztek. Ilyenek a fa játszóterek, kerti bútorok, faházak. A termék tartalmaz gombakárosítás ellen védő impregnáló hatóanyagot, pigmentet és lakkot is. Lazúrecsettel kiválóan felhordható, porszórását .

Alapozáshoz és fedőlakkozáshoz a HPC lakkok önmagukban is alkalmazhatóak. A lakk elsősorban lazúrecsettel (esetleg szórással) hordható fel megfelelő minőségben. A lakkot inkább több vékonyabb, mint egy vastagabb rétegben érdemes kenni. Nincs tudomásunk még egy olyan pác és lakk párosításról, ahol mind a két anyag vízbázisú. A problémát a pác visszaoldódása jelentette.


Eddig kizárólag a következő párosításokkal lehetett a parketta színezését és . Milesi HPC Parketta Lakk 1L.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések