Éger szín

Az Internetes rendelés után az esetleges színeltérésekért felelőséget nem tudunk vállalni. Kapcsolódó színnevek: cseresznyefaszín, diófaszín, rózsafaszín, szilfabarna, teakbarna, tölgyszín. Színnévtípus: asszociatív. Megjegyzés: Link: Fatermékek színmintái. Magyarország legbiztonságosabb online piacterén.


Extra színe k: beige 344-es, sonoma tölgy, Aida dió, Akác.

MDF léces színek : bükk, éger , cseresznye, calwados, . Tartalmaz: vállfatartó polc. Tervezgetem a most vásárolt házunk hálószobáját, és ehhez kérnék egy kis segítséget. A bútort még nem döntöttem el, tetszik a natúr tölgy és az éger is.


Ha tudna nekem küldeni mindkét színhez illő parketta, fal és függöny képet, azt nagyon megköszönném. Anna elemes konyhabútor. Elemárlista: letöltés ▽ . Hátfal HDF lemez tűzőkapoccsal rögzítve.

Az ajtófront vákuumfóliázott, díszítőmarással ellátott, MDF lapból készül. A fiókok fém fiókcsúszóval készülnek. A polcok alátámasztásai fém . A fa színein kívül a furnér szálirányának a változtatására is lehetőség van. Lehetnek kereszt-, illetve hosszú szálirányúak az ajtók.


Akár egy ajtón belül is variálhatjuk a szálirányt. Fokozhatjuk a hatást, ha a szálirány váltást . Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani! A készlet erejéig szabjuk m2-re!


Az éger fajok jellegzetessége, hogy frissen döntve fájuk hús-vörös színű , később fokozatosan halványodik. A finomszövetű, meleg színű éger ma a tömörfából készített bútorok (biobútorok) Európa-szerte egyik legfontosabb fafaja. Mikroszkópos jellemzők.


A fatest szilárd alapállományát (átlagosan mm hosszú ) rostok . Front: beige, calvados, éger, magyar szilva, wenge, ferrara tölgy, finom barna, bob fenyő, sonoma tölgy. A magyar szilva, calvados, éger színű konyhánál a vitrines elem is színazonos ajtóval készül! Kitti konyhaszekrény (200cm).


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Karola szék éger szín az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! DTP Biztonsági Ajtó több száz féle fa hatású kazettás burkolattal. MABISZ 1-es biztonsági ajtó a biztonsági ajtók szakértőjétől.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések